Σήμερα: 29/03/2024
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 08:04

Τέτοια πολιτικά παχύδερμα δεν ξαναγνώρισε ο τόπος: «Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς»!

Γράφτηκε από τον

2023-03-10_100449.png

 

Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό του αστικού κράτους! Αυτοί είναι οι υπουργοί – υπάλληλοι των πολυεθνικών και των εταιρειών. Με αυτούς του χυδαίους όρους της αγοράς αξιολογούν την ασφάλεια του λαού. Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους, έχει την υπογραφή του πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης. 

«Να σας πω όμως κάτι, είσαι ο Υπουργός Μεταφορών μπορείς να πας στην Βουλή και να πεις ότι ναι έχουν πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα; Άμα το πεις αυτό, δεν θα μπει άνθρωπος μετά. Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα, αύριο δεν θα λειτουργούν τα τρένα στην Ελλάδα»…

Αυτό ξεστόμισε ο υπουργός Αναπτύξεως και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης. Ετσι αξιολογούν την ανθρώπινη ζωή. Ετσι αξιολογούν την ζωή του εργαζόμενου λαού, των φοιτητών, της νεολαίας… Με το κόστος… Με την απώλεια εσόδων που θα είχε η Hellenic Train από τα εισιτήρια. 

Αποφάσισαν λοιπόν να λένε ότι τα τρένα στην Ελλάδα είναι ασφαλή, για να γεμίζουν με επιβάτες. Ενα από τα τρένα στα Τέμπη έγινε …«φέρετρο» πάνω στις ράγες αλλά για τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν «σωστό»(!!!) που δεν ενημέρωσαν το λαό για τους κινδύνους.

Γνώριζαν λοιπόν! Ηξεραν! Αλλά δεν έπαιρναν μέτρα. Εφταναν στο σημείο διά στόματος του υπουργού Μεταφορών από την Βουλή να δίνουν κάλπικες «διαβεβαιώσεις» για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών… Λες και απευθυνόταν σε «σακιά» και όχι  σε ανθρώπους… 

Αυτοί οι επικίνδυνοι πολιτικοί υπάλληλοι των αφεντικών σε λίγους μήνες θα διεκδικήσουν τη λαϊκή ψήφο για την ανανέωση της …«εμπιστοσύνης» στο πρόσωπο τους! Η οργή του λαού πρέπει να «τσακίσει» αυτό το πολιτικό προσωπικό που παίζει με τις ανθρώπινες ζωές.

Οταν ο Γεωργιάδης ομολογεί ότι ήξεραν αλλά δεν λάμβαναν κανένα μέτρο. Δείτε στο βίντεο μετά το 12’35”:

 

Οταν ο Καραμανλής ισχυριζόταν ότι …«δεν παίζουμε με την ασφάλεια».

 

Πηγή: imerodromos.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή