Σήμερα: 29/03/2024
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 08:59

Ποιος στα ΜΜΕ προστατεύει τον «λαγό» της ακροδεξιάς ατζέντας Μπογδάνο;

Γράφτηκε από τον

boggie-min.jpg

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

▸Δυο ημέρες μετά τη νεοναζιστικής αντίληψης δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων νηπίων σε νηπιαγωγείο της Αθήνας από τον βουλευτή, “δημοσιογράφο”, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η κυβέρνηση συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Το ίδιο και η πλειονότητα των συστημικών ΜΜΕ που “πετσώθηκαν” με διαφημιστικές λίστες Μητσοτάκη, τα οποία έθαψαν την παράνομη ενέργεια του βουλευτή και καλύπτουν τη διασπορά ξενοφοβικών, ρατσιστικών αντιλήψεων στην ελληνική κοινωνία.

Η δράση του Κ. Μπογδάνου είναι γνωστή, λειτουργεί ως “λαγός” των πλέον ρατσιστικών, ξενοφοβικών, μισάνθρωπων αντιλήψεων, παρακολουθεί στα ψηφιακά Μέσα δράσεις αλληλεγγύης για να τις “καρφώσει” στεγνά στο ακροδεξιό πελατολόγιο του, στοχοποιεί μετανάστες αλλά και όσους τον καταγγέλλουν.

Ο Κ. Μπογδάνος μετά την κατακραυγή για την παράνομη ενέργεια του να αναρτήσει τη λίστα μικρών παιδιών από νηπιαγωγείο της Αθήνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα meaculpa που του ανήκε μέχρι την εκλογή του σε βουλευτική θέση και στη συνέχεια μεταβιβάστηκε στη γυναίκα του, επιχείρησε να ξεφύγει. Αρχικά κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, ισχυρίστηκε ψευδώς πως δεν υπήρχαν ονόματα και μετά μίλησε για “λάθος” της ιστοσελίδας. Επιδόθηκε ωστόσο στη δεύτερη προσφιλή δράση του, τη στοχοποίηση και απειλή δημοσιογράφων οι οποίοι αποκαλύπτουν τη δράση του σε ρόλο “εθνικού χαφιέ”. Απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου ο οποίος στη σελίδα του info-war.gr αποκάλυψε και κατήγγειλε την φασιστικού χαρακτήρα ενέργεια του. Μόλις ένα χρόνο πριν είχε στοχοποιήσει και απειλήσει επίσης δημοσιογράφους, τον Νίκο Μπογιόπουλο, την εκπομπή “Ελληνοφρένεια”, την Ελευθερία Κουμάντου, τη Μαρία Δεναξά, την Έ.Ακρίτα.

Η επί της ουσίας κάλυψη που προσφέρει η κυβέρνηση της Ν.Δ στον Κ. Μπογδάνο και κατ’ επέκταση η ασυλία που του εξασφαλίζουν τα ενσωματωμένα στο σύστημα προπαγάνδας ΜΜΕ, είναι απόλυτα εξηγήσιμη. Το δημοσίευμα που συνόδευε την ανάρτηση της λίστας των ονομάτων 5χρονων παιδιών, περιγράφει το αφήγημα της ακροδεξιάς πολιτικής Μητσοτάκη στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, ότι δλδ η φοίτηση παιδιών μεταναστών στα σχολεία είναι “κοινωνικό πρόβλημα” και η “πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”!

Θέση που διασπείρει ρατσιστικό μίσος και στοχοποιεί ευθέως τους μετανάστες στο ακροδεξιό χέρι του συστήματος.

Μόλις πριν λίγες μέρες η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τα μέλη της να παρακολουθήσουν σεμινάριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την κάλυψη “Ρεπορτάζ Μετανάστευσης και της Καταναγκαστικής Εργασίας”. Είναι τραγελαφική πια η υποκρισία του σωματείου των δημοσιογράφων που καλύπτει με τη σιωπή του όσους δρουν ως “εθνικοί ρουφιάνοι”, φορώντας ταυτόχρονα τη δημοσιογραφική ιδιότητά τους.

Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή απαιτεί την άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για: την καταδίκη της παράνομης στοχοποίησης μικρών παιδιών από μέσο ενημέρωσης, την καταγγελία όσων σιωπούν στην κραυγαλέα ρατσιστική δημοσιοποίηση και τονίζει πως δεν μπορεί να θεωρούνται «δημοσιογράφοι» και μέλη της ΕΣΗΕΑ οι κατά σύστημα ρατσιστές και καταδότες.

πηγη: prin.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή