Σήμερα: 29/03/2024
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 11:25

Δεν μπορεί να είναι τόσο γελοίοι. Μπορεί; Μπορεί! _ Σε βίντεο η θρυλική απάντηση γιαγιάς για το πώς διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης την πανδημία

Γράφτηκε από τον

Screenshot_1.jpg

Γράφει ο mitsos175

Πάλι γλέντι με τα όσα λέει ο ακαταλληλότερος.

«Πριν τις εκλογές θα δώσουν και μια prepaid για να ψηφίσουν τον Κούλη οι 18-25 γιατί το ξέρουν ότι θα πάρουν τα παπάρια τους σε αυτό το γκρουπ».

Ό,τι και να δώσει στους νέους, πάλι τα παπάρια τους θα πάρει.

«Δηλαδή όσοι είναι άνω των 25, δεν έχει 150αρι; Μόνο με τις θρομβώσεις θα μείνουν αυτοί;»

Αυτό είναι και το δικό μου παράπονο. Δηλαδή εμείς, που δεν είμαστε τόσο νέοι, τίποτα; Ούτε ένα ρεπό; Δεν είναι δίκαιο!

Στο μεταξύ πόσο κορόιδα πρέπει να νιώθουν οι νέοι της ΝΔ; Πήγαν και εμβολιάστηκαν από τους πρώτους με Άστρα Ζένεκα. ΤΣΑΜΠΑ! Τώρα όσοι εμβολιαστούν, θα πάρουν 150 ευρώ! Τέτοιο άδειασμα από τον ηγέτη δεν το περίμεναν. Ούτε στο Μακεδονικό τέτοια φάπα.

Μπράβο, εγώ είμαι υπέρ κι ας ξεκαρδίζονται οι άλλοι στα γέλια. Να περιμένουμε λίγο μήπως δώσει κάτι παραπάνω; Δυο κατοστάρικά πχ. Τα ψίχουλα που δίνει στο ΚΕΑ (ή ΕΕΕ). Άντε Κούλη, βάλε να γυρίζει.

«Ο Κούλης, με λίγα λόγια, κοστολογεί την ψήφο των νέων στα 150 ευρώ, και έμμεσα φέρνει την νοημοσύνη τους, ισάξια με ένα πιάτο φακές...»

«Επίσης, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, με κάθε πρώτη δόση από εμβόλια θα παίρνετε: 2 πάστες αμυγδάλου, ένα τενεκέ λάδι, μισό κιλό φέτα και ένα λαχματζούν! Για τους 478 πρώτους, έξτρα δώρο 5 κιλά αρνίσια παϊδάκια».

Αν βάλουν ένα μήνα διακοπές σε νησί της αρεσκείας μας, τα πάντα πληρωμένα, ψήθηκα! Κούλη, θέλουμε και διορισμό μετά. Διευθυντές! Από τα ταγάρια που έχεις, είμαστε πολύ καλύτεροι.

«150€ για τους 18-25! Φαντάζομαι όταν θα πέσει στο τραπέζι ο εμβολιασμός των μικρότερων ηλικιών θα πάμε σε κάνα PlayStation 5!».

Στα μωρά μια κουδουνίστρα, μια πιπίλα και δέκα πάνες δώρο. Βάλε κι ένα μπουκάλι γάλα ρε καρμίρη!

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως. Προς τι το δείγμα δωροδοκίας, όταν, σύμφωνα με τα γκάλοπ, θέλουμε όχι μόνο να εμβολιστούμε αλλά να γίνει και υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Ούτε ο Μητσοτάκης δεν πιστεύει τις δήθεν δημοσκοπήσεις. Που σημαίνει, πως, όταν ο ίδιος ο μάγειρας δεν συστήνει το φαϊ του, είναι για πέταμα.

Να κάνω μια πρόβλεψη. Δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία. Γιατί ο νέος δεν αρρωσταίνει βαριά από κορονοϊό. Κι αυτό που κάνει ο Κούλης είναι ό,τι χειρότερο για τους εμβολιασμούς.

Ο νέος ακούει το εξής. «Θες 150 ευρώ για να κάνεις ένα εμβόλιο το οποίο είναι πιθανό να σου προξενήσει θρόμβωση ή μυοκαρδιοπάθεια»; Όσοι ανησυχούν, θα ανησυχήσουν περισσότερο. Αν κάτι είναι καλό, δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να το κάνουν. Και σίγουρα οποιοδήποτε κοστολογεί την υγεία του πολύ παραπάνω από 150 ευρώ.

Μητσοτάκη, αν έχουμε νέο κύμα το Σεπτέμβρη, θα φταίει πάλι η πολιτική σου κι οι σαχλαμάρες που λες, οι οποίες τρομάζουν περισσότερο τον κόσμο. Ούτε οι νέοι, ούτε οι ανεμβολίαστοι φταίνε. Μόνο εσύ κι η συμμορία σου. Και θα πληρώσεις τα κρίματα σου.

Υ.Γ: Το παρακάτω οπτικό μας το έστειλε η αναγνώστρια μας marka1 και σύμφωνα με την ίδια είναι "η θρυλική απάντηση μιας γιαγιάς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης την πανδημία: - Ω, τον κερατά τον πούστη. Μην μου μελετάς το όνομα του .."

πηγη;  tsak-giorgis.blogspot.com

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή