Σήμερα: 19/04/2024
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 11:58

Δίκη "Χρυσής Αυγής" - Η θετική δικαστική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση πρέπει να ολοκληρωθεί με τις ανώτατες ποινές κατά των δολοφόνων του Π. Φύσσα

Γράφτηκε από τον

potami-min-750x528.jpg

Η σημερινή δικαστική απόφαση του Εφετείου της Αθήνας εναρμονίζεται πλήρως με το παλλαϊκό αίτημα της καταδίκης των απογόνων του Χίτλερ και του φασισμού καθώς επίσης από το πλήθος των αποδεικτικών στοιχείων που κατατέθηκαν κατά την πολύχρονη ακροαματική δικαστική διαδικασία.

Απαίτηση του λαού, του αντιφασιστικού και εργατικού κινήματος είναι η ενοχή των νεοφασιστών να συνοδευτεί με τις ανώτατες ποινές που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία έτσι ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα "οι νεοναζί στην φυλακή"!!!

Η πάλη κατά του φασισμού συνεχίζεται αφού οι οικονομικές και πολιτικές αιτίες που γεννούν το φαινόμενο εξακολουθούν να υφίστανται και από αυτήν την άποψη το ταξικό εργατικό κίνημα πρέπει να έχει πάντα σε προτεραιότητα την απόκρουση των φασιστικών αντιλήψεων, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τον εθνικισμό.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ ήταν από τα ελάχιστα εργατικά σωματεία στον Πειραιά που κήρυξε και πραγματοποίησε 4ωρη στάση εργασίας σε όλη τη γεωγραφική περιοχή του Πειραιά η οποία σημείωσε απόλυτη επιτυχία και τα 7 πλοία που είχαν αναχώρηση κατά τις ώρες της στάσης δεν πραγματοποίησαν κανένα δρομολόγιο.

Ταυτόχρονα δεκάδες μέλη της ΠΕΝΕΝ συμμετείχαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση που έγινε έξω από το Εφετείο της Αθήνας.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση είχε μαζικό - παλλαϊκό χαρακτήρα και δεκάδες χιλιάδες βρέθηκαν στον δρόμο απαιτώντας την καταδίκη και την φυλάκιση των νεοναζί.

Η ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την επιχείρηση καταστολής και διάλυσης της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, με εντολή Χρυσοχοΐδη, και την εκτεταμένη χρήση χημικών καθώς και την ρίψη τόνων νερού με τις υδροφόρες αύρες.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

EjuFJS6XkAIKv8f.jpg

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή