Σήμερα: 02/07/2026
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2026 07:40

ΓΣΕΕ-ΕΚ Πειραιά Στην ίδια γραμμή της ένοχης σιωπής για την πειρατική Κράτηση-Ανάκριση και Απέλαση των 6 Συνδικαλιστών από το κράτος-δολοφόνο. Ντροπή σας!

Γράφτηκε από τον

 

Από την ΓΣΕΕ ήταν αναμενόμενο αφού βρίσκεται σταθερά στη γραμμή της σύμπλευσης με την κυβερνητική και ευρωπαϊκή (ΕΕ) πολιτική που ενοχοποιεί την παλαιστινιακή αντίσταση και παρέχει απεριόριστη βοήθεια στο Ισραήλ και στον εγκληματία Νετανιάχου στο διαρκή πόλεμο κατά του παλαιστινιακού λαού,την εθνοκάθαρση και την γενοκτονία του.

Η πλειοψηφία του ΕΚΠ (ΠΑΜΕ) αποδεικνύει για πολλοστή φορά την βαθιά πολιτική εμπάθεια κατά της ΠΕΝΕΝ η οποία ως γνωστό είχε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση της αποστολής στην μαρτυρική Παλαιστίνη.

Παρά το γεγονός όπως γράψαμε το ΠΑΜΕ από την πρώτη στιγμή καταδίκασε μαζί με δεκάδες οργανώσεις την άθλια και φασιστική απέλαση (για την οποία και η Κυβέρνηση ομολόγησε ότι ήταν απαράδεκτη) εκεί στο ΕΚΠ τα στελέχη του ΠΑΜΕ 4 ημέρες μετά το ανοσιούργημα δεν έχουν βγάλει μιλιά ή αλλιώς ήπιαν το αμίλητο νερό…

Πρόκειται για ένα τεράστιο πολιτικό πρόβλημα το οποίο αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία την ημέρα και την επόμενη της απέλασης, στην χώρα μας.

Να έχουν τόσο χαμηλό πολιτικό κριτήριο ώστε να μην αντιληφθούν τι συνέβη και ποιος είναι ο αντίκτυπος, μάλλον αυτό πρέπει να το αποκλείσουμε!

Για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν ενημερώνουμε ότι το σχήμα μας (Συνδυασμός) που κατέρχεται στις εκλογες του ΕΚΠ ήρθε στην δεύτερη θέση στις τελευταίες αρχαιρεσίες και ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ είναι εκλεγμένος στο ΔΣ επί σειρά ετών και ως γνωστό περιλαμβανόταν ανάμεσα στους απελαθέντες .

Με αυτά και πολλά-πολλά ακόμη δικαιωνόμαστε στην αποστασιοποίηση μας από το μονοπαραταξιακό προεδρείο του ΕΚΠ.

Προς το παρόν αυτά τα ολίγα…..

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή