ΠΕΝΕΝ - Παρέμβαση στην Seajets και στις λιμενικές αρχές για την εξόφληση των μισθών του μήνα Γενάρη 2025.
Γράφτηκε από τον Π.Ε.Ν.Ε.Ν.
Για άλλη μια φορά η Ναυτιλιακή – Ακτοπλοϊκή εταιρία του Μάριου Ηλιόπουλου «Seajets» αποδεικνύεται ασυνεπής με τις πιο στοιχειώδεις υποχρεώσεις της απέναντι στα πληρώματα που επανδρώνουν και απασχολούνται στα επισκευαζόμενα πλοία της.
Η καθυστέρηση αυτή οδήγησε σε άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης μας, ο οποίος επικοινώνησε με τα επιτελικά - οικονομικά στελέχη της εταιρίας απαιτώντας την καταβολή των μισθών του περασμένου μήνα.
Από την εταιρία δόθηκε η διαβεβαίωση ότι όλα τα πληρώματα θα έχουν εξοφληθεί έως αύριο, Παρασκευή 7 Φλεβάρη.
Επιτέλους οι λιμενικές αρχές οφείλουν να δραστηριοποιηθούν, να κάνουν τους αναγκαίους ελέγχους για να σταματήσει η επαναλαμβανόμενη παραβατικότητα της εταιρίας στις συμβατικές υποχρεώσεις προς τα πληρώματα της και με τον τρόπο αυτό να υπονομεύονται τα Ναυτεργατικά δικαιώματα.
Η Διοίκηση


- Τελευταια
- Δημοφιλή
