Σήμερα: 29/03/2024
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 11:05

Στο κενό η επιχείρηση αμφισβήτησης των αρχαιρεσιών της ΠΕΝΕΝ! - Σήμερα περί «συνταξιούχων» ο λόγος…

Γράφτηκε από τον

2023-05-19_140030.jpg

 

Επιβεβαιώνεται καθημερινά με πλήθος στοιχείων ότι πίσω από την μεθοδευμένη προσπάθεια αμφισβήτησής των εκλογών της ΠΕΝΕΝ βρίσκονται εφοπλιστικά – κυβερνητικά κέντρα και οι διάφοροι συνδικαλιστικοί υπηρέτες τους.

Ήδη έχουμε δώσει απάντηση σε μια σειρά κατασκευασμένα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται με σκοπό να προκληθούν εντυπώσεις…

Οι μπροστινοί αυτής της άθλιας – κακοστημένης μηχανορραφίας εμφανίζονται δυο πρόσωπα μέλη της ΠΕΝΕΝ, τα οποία δυστυχώς ανέλαβαν να υπηρετήσουν τους σκοπούς αυτών των κέντρων και οι οποίοι στο τέλος θα είναι αυτοί που θα στιγματισθούν και θα βγουν στα μανταλάκια…

Στόχος των εμπνευστών και οργανωτών αυτής της επιχείρησης ήταν και είναι με τις «καταγγελίες» τους να ψαρέψουν σε θολά – βρώμικα νερά πιστεύοντας ότι θα θέσουν έτσι σε μια ιδιότυπη ομηρία την ιστορική ΠΕΝΕΝ!!

Οι νενέκοι των εφοπλιστών θα δουν τα σχέδια τους όχι μόνο να ναυαγούν αλλά θα γυρίσουν και μπούμερανγκ εναντίον τους!

Τους υπενθυμίζουμε ότι μπροστά μας είναι οι εκλογές στην Ένωση πλοιάρχων………………

Η άθλια ενέργεια τους να δώσουν διάφορα ονόματα ψηφισάντων στην δημοσιότητα και άλλα προσωπικά δεδομένα, μας έδωσε την ευκαιρία στο πρώτο κείμενο απάντηση μας  «περί ανενεργών» και αποδείξαμε ότι επί του συνόλου τα στοιχεία τους  είναι κατασκευασμένα ψεύδη για τα οποία θα κινηθεί η νομική διαδικασία σε βάρος τους…

Αναφορικά με την περιβόητη λίστα των 55 συνταξιούχων διαπιστώνουμε την εξής τραγελαφική κατάσταση η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα κυρίως τους φυσικούς αυτουργούς αυτού του στημένου ανοσιουργήματος.

  • 1) Από αυτούς τους 55 ένας σημαντικός αριθμός που αναφέρονται στην λίστα δεν είναι καν συνταξιούχοι και εξακολουθούν να εργάζονται και είναι ναυτολογημένοι σε Ε/Γ και λοιπά πλοία!
  • 2) Ένας δεύτερος αξιόλογος αριθμός φερόμενων ως συνταξιούχων έχουν καταγραφεί με λάθος ΜΕΘ… ή με άλλα ανακριβή στοιχεία και δεν αντιστοιχούν σε μέλη της ΠΕΝΕΝ…
  • 3) Ο μεγαλύτερος αριθμός είναι αυτός ο οποίος κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης σε χρόνο που η Διοίκηση είχε παραδώσει το γενικό μητρώο μελών στην εφορευτική επιτροπή (23/9/2022) καθώς και τον κατάλογο των ταμειακώς εντάξει μελών.
  • 4) Κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών για όσους συνταξιούχους είχαμε λάβει επίσημη ενημέρωση από τα ασφαλιστικά ταμεία πληροφορήσαμε εγγράφως την εφορευτική επιτροπή η οποία με την σειρά της διέγραψε από το μητρώο τα αναφερόμενα πρόσωπα και κανείς από αυτούς δεν άσκησε το εκλογικό δικαίωμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις από την λίστα που αναφέρονται ως συνταξιούχοι η Διοίκηση και η εφορευτική επιτροπή τήρησε απαρέγκλιτα τον νόμο και τις καταστατικές διατάξεις που προβλέπονται!

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη θα κατατεθούν εγγράφως κατά την προβλεπόμενη διαδικασία από τους νομικούς συμβούλους της ΠΕΝΕΝ.

Να προετοιμάζονται τόσο οι ηθικοί όσο και οι φυσικοί αυτουργοί αυτής της αθλιότητας για τον αυτό-εξευτιλισμό τους σε αυτό που σκάρωσαν εναντίον της ΠΕΝΕΝ.

Κλείνουμε με ένα εύλογο ερώτημα που απηχεί και την άποψη των μελών μας.

Οι δυο αγωγές που κατατέθηκαν από τον Χρυσικόπουλο Θεόδωρο και (μια κοινή) από τον Βιτουλαδίτη Χρήστο έχουν ως ελάχιστο δικαστικό κόστος 4000 ευρώ.

Μπορούν να μας απαντήσουν πού βρέθηκε αυτό το τεράστιο ποσόν από τον Θ. Χρυσικόπουλο που έδινε με χίλια ζόρια τις συνδρομές του προς την ΠΕΝΕΝ και από τον «χρεοκοπημένο» όπως διατείνεται ο ίδιος Χρήστο Βιτουλαδίτη;

Έπεται και συνέχεια…

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 11:09
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή