Σήμερα: 19/04/2024
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 09:40

Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός και η παρέμβαση του στις εκλογές της ΠΕΝΕΝ. - Συντρίμμια τα σχέδια τους!

Γράφτηκε από τον

2023-02-20_110254.png

 

Τον τελευταίο χρόνο και πολύ πριν τις εκλογές της Ένωσης μας ξεκίνησε ένας παρασκηνιακός, βρώμικος, υπόγειος πόλεμος εναντίον της Διοίκησης της ΠΕΝΕΝ με προφανή στοιχεία ανάμειξης στην εκλογική της διαδικασία.

Ενδεικτικό στοιχείο αυτή της άθλιας ανάμειξης συμπυκνώνεται στην επαναλαμβανόμενη φράση του εκλεκτού των μεγαλοεφοπλιστών στην ΠΝΟ, Μανώλη Τσικαλάκη: Ο Νταλακογεώργος θα έχει την τύχη του πρώην Προέδρου των Ηλεκτρολόγων Ε.Ν. τον οποίο με πραξικοπηματικές διαδικασίες και υπό την καθοδήγηση του, παραίτησε και απομάκρυνε.. λίγες μέρες μετά τις εκλογές στο ανωτέρω σωματείο!

Εφοπλιστές – ΥΕΝ σαν τα έμπειρα και γέρικα σκυλιά μπορεί να μάζεψαν το συνδικαλιστικό κοπάδι τους με τα κατάλληλα γαβγίσματα… αλλά τα όνειρα τους μετατράπηκαν για πολλοστή φορά σε εφιάλτες!!..

Γνωρίζουμε τα πάντα όσα εξελίχθηκαν τόσο στο προσκήνιο αλλά κυρίως στο παρασκήνιο…

Σήμερα θα περιοριστούμε σ΄ ένα μόνο σχόλιο..

Η προσπάθεια εφοπλιστών – κυβέρνησης – ΥΕΝ και εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού απέτυχε παταγωδώς και οι εμπνευστές των βρώμικων και παρασκηνιακών μεθοδεύσεων  έμειναν στην ιστορία ως ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι!

Οι συνδικαλιστικοί νάνοι, οι προσκυνημένοι «νενέκοι», οι υποταγμένοι στα εφοπλιστικά αφεντικά, είδαν τα σχέδια τους να ναυαγούν και να γίνονται συντρίμμια.

Το ταξικό φρούριο που λέγεται ΠΕΝΕΝ και η Διοίκηση της ήταν και θα είναι απόρθητο και αυτό γιατί στηρίζεται διαχρονικά με ισχυρούς και ακατάλυτους δεσμούς στον κλάδο που είναι και παραμένει στη μαχόμενη πρωτοπορία του ν.σ.κ. και σε μετωπική σύγκρουση με εφοπλιστές- κυβερνήσεις και συμβιβασμένους συνδικαλιστές!

Για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι με αυτούς που σκαρώνουν πλήθος αθλιοτήτων και «μαγειρέματα» στις εκλογικές τους διαδικασίες και παράλληλα για να καταδείξουμε ότι οι εκλογές μας έγιναν μέσα σε ένα δημοκρατικό δημόσιο και διάφανο σύστημα, καλούμε τον Μ. Τσικαλάκη να καταθέσει γραπτώς αίτημα για να του παράσχουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν την εκλογική διαδικασία της ΠΕΝΕΝ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα λογαριαστούμε με όλους αυτούς που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη και έχουν όνομα – επίθετο και ταυτότητα!!!

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 09:41
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή