Σήμερα: 29/03/2024
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 09:59

Εντατικά και καθημερινά στην μάχη της οργάνωσης και προετοιμασίας της απεργίας

Γράφτηκε από τον

KNOSSOS_PALACE-2.jpg

Κλιμάκια των 13 Ναυτεργατικών Σωματείων πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση επισκέψεις, οργανώνοντας συσκέψεις στα καράβια του Πειραιά ενημερώνουν τα πληρώματα για τα αιτήματα της απεργίας, την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - εφοπλιστών αναδεικνύοντας τα επίμαχα ζητήματα της περιόδου που διανύουμε, την ανάγκη αντίστασης και πάλης όλων των Ναυτεργατών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Στην διάρκεια των συσκέψεων τονίζεται η σημασία οι Ναυτεργάτες μαζικά - ενωτικά και αγωνιστικά να βγουν στο προσκήνιο, να κάνουν δική τους υπόθεση τις δίκαιες διεκδικήσεις τους, να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην επιτυχή έκβαση του κρίσιμου απεργιακού αγώνα.

Η ενημερωτική αυτή πρωτοβουλία βοηθάει να αποκαλυφθεί η ταξική πολιτική κυβέρνησης - εφοπλιστών, οι βαρύτατες ευθύνες για την συσσώρευση και όξυνση των Ναυτεργατικών προβλημάτων.

Στα πλαίσια αυτά αναπτύσσεται ένας ζωντανός και γόνιμος - δημιουργικός διάλογος ώστε η μάχη να δοθεί με τους καλύτερους όρους και αυτή να είναι επιτυχής και αποτελεσματική.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογεώργος υπογραμμίζει στις διαδοχικές παρεμβάσεις του ότι "καθοριστικός παράγοντας στην έκβαση της σύγκρουσης με κυβέρνηση - εφοπλιστές είναι η συνοχή - ενότητα και αποφασιστικότητα των ίδιων των Ναυτεργατών μέσα στα πλοία οι οποίοι πρέπει να βάλουν μπροστά τα δίκαια αιτήματα και δικαιώματά τους και να παλέψουν μέχρι τέλος για να δοθούν λύσεις σε αυτά".

Σημειώνουμε ότι σήμερα και αύριο αναχωρούν για διάφορα λιμάνια αντίστοιχα κλιμάκια των Ναυτεργατικών σωματείων με σκοπό την ενημέρωση των Ναυτεργατών και την προετοιμασία της 48ωρης πανελλαδικής προειδοποιητικής απεργίας στις 23-24 Φλεβάρη 2021.

Τα απεργιακά κλιμάκια θα αναχωρήσουν για όλα τα βασικά λιμάνια της χώρας μας την Δευτέρα 22/2/2021

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

BLUE HORIZON

 

 

 

 

BLUE_HORIZON-1.jpg

 

 

BLUE GALAXY

BLUE_GALAXY.jpg

 

BLUE STAR SAMOS

 

BLUE_STAR_SAMOS-1.jpg

 

BLUE_STAR_SAMOS-2.jpg

 

KNOSSOS PALACE

 

KNOSSOS_PALACE-1.jpg

 

 

 

KYDON PALACE

 

 

 

KYDON_PALACE-2.jpg

 

 

KYDON_PALACE-4.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 10:07
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή