Σήμερα: 29/03/2024
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 09:47

Το "συνδικαλιστικό" της ΓΑΔΑ σε δράση.....

Γράφτηκε από τον

gada.jpg

Στην κυβέρνηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στην ΕΛΑΣ όλα δείχνουν ότι προσπαθούν με πρόσχημα την πανδημία να αναβιώσουν εποχές που στην χώρα μας επικρατούσε καθεστώς χούντας...

Ένα τέτοιο κρούσμα σημειώθηκε στις 27/1/2021 που επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμηση αφού εκπρόσωπος της ΓΑΔΑ τηλεφώνησε αργά το μεσημέρι στην ΠΕΝΕΝ προκειμένου να "διευκρινίσει" από τα στελέχη της εάν έχουν πάρει απόφαση για την συμμετοχή της Ένωσής μας στο σημερινό Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σωματεία και άλλες συλλογικότητες με επίκεντρο τις αντιδραστικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης.

Όπως είναι γνωστό η ΠΕΝΕΝ με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τα μέλη της να πάρουν μέρος σε αυτό με σκοπό με μαζικό και αγωνιστικό τρόπο να σπάσει και να ακυρωθεί στην πράξη η νέα αντιδημοκρατική κυβερνητική απαγόρευση η οποία αποσκοπεί να εξωστρακίσει κάθε οργανωμένη αντίδραση και αντίσταση στην αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική και με αυτόν τον τρόπο να διευκολυνθεί η υλοποίηση των σχεδίων της.

Την πρόθεσή μας την κάναμε δημόσια σαφή και ξεκάθαρη τόσο σήμερα όσο και σε προηγούμενες κινητοποιήσεις που η κυβέρνηση επιχείρησε το αντιδημοκρατικό "μπλόκο" ποινικοποιώντας την δράση και τους αγώνες....

Καταστήσαμε σαφές στους ασφαλίτες της ΓΑΔΑ ότι οποιαδήποτε μορφή πίεσης και τρομοκρατίας σε βάρος μας θα πέσει στο κενό.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και σε συνδυασμό με το κυβερνητικό απαγορευτικό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία οι σημερινές κινητοποιήσεις να έχουν μαζικό αγωνιστικό χαρακτήρα, να αγνοήσουν και να ακυρώσουν τα αυταρχικά σχέδια της κυβέρνησης.

Το ίδιο ισχύει και για τις επόμενες κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται στις οποίες πρέπει εργαζόμενοι και συνδικάτα να δώσουμε μαχητική απάντηση στους αντιλαϊκούς αυταρχικούς σχεδιασμούς κυβέρνησης - κεφαλαίου, να βγούμε μαζικά στους δρόμους του αγώνα, να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή