Σήμερα: 29/03/2024
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 06:56

Cosco Nα σταματήσει τους εκβιασμούς και την επιχείρηση τρομοκρατίας

Γράφτηκε από τον

COSCO_.jpg

Το Σωματείο της ΕΝΕΔΕΠ μας γνωστοποίησε με σχετική καταγγελία που εξέδωσε ότι σημειώνονται σοβαρότατα κρούσματα εκβιαστικών μεθοδεύσεων της Cosco - PCT – DPORT που με αυθαίρετο τρόπο έθεσε εκτός παραγωγής Λιμενεργάτες αλλά και μέλη του Δ.Σ του Σωματείου (ΕΝΕΔΕΠ) επειδή συμμετείχαν στην απεργιακή περιφρούρηση στις 26 Νοέμβρη χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα περί "προστασίας" των υπόλοιπων εργαζομένων λόγω "συγχρωτισμού".

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς τους να υπονομεύσουν την απεργιακή κινητοποίηση ζητώντας την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Καλά θα κάνει η Cosco - PCT – DPORT να σταματήσει τις μεθοδεύσεις και τα φαιδρά επιχειρήματά της περί "συγχρωτισμού" των απεργών να τα αφήσει στην πάντα και να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι, διότι με τις εργασιακές συνθήκες που διαμορφώνει από αυτές και μόνο κινδυνεύει η υγεία - ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και τα εργατικά τους δικαιώματα.

Η ΠΕΝΕΝ εκφράζει την απαίτησή της να δοθούν λύσεις στα οξυμένα και ώριμα προβλήματα που διεκδικούν οι εργαζόμενοι και η ΕΝΕΔΕΠ.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:11
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή