Σήμερα: 29/03/2024
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 08:13

Πρόγραμμα μετατάξεων αρχίζει στον ΟΛΠ

Γράφτηκε από τον

_μετατάξεων_αρχίζει_στον_ΟΛΠ.jpg

Πρόγραμμα μετατάξεων για το προσωπικό της ΟΛΠ ΑΕ αρχίζει να υλοποιεί το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε μια εμφανή προσπάθεια να μειωθεί το τακτικό προσωπικό του Οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο «προκειμένου να εκτιμηθεί, αλλά και να καθοριστεί με ακρίβεια ο μέγιστος αριθμός του προσωπικού της ΟΛΠ ΑΕ, που επιτρέπεται να μεταταγεί, καλεί το ενδιαφερόμενο προσωπικό της εταιρίας, να δηλώσει την επιθυμία του για μετάταξη».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι:
«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (γραφείο 104, κεντρικό κτίριο Υπουργείου, Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς) είτε αποστέλλοντάς την ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή. Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση υποβάλλεται εντός κλειστού φακέλου, εξωτερικά του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και η ένδειξη: «Δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη σύμφωνα με το άρθρο 11 Ν. 4404/2016». Η δήλωση θα απευθύνεται στο: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Κεντρικός Λιμένας Πειραιά, ΤΚ 18510».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων, ορίζεται η 31/07/2017.

Στην περίπτωση αποστολής της δήλωσης με συστημένη επιστολή, ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας. Επισημαίνεται ότι η δήλωση αυτή, δεν συνιστά αίτηση για μετάταξη. Αίτηση για μετάταξη θα πρέπει να υποβληθεί στη συνέχεια, μετά από νέα ανακοίνωση, κατά τους όρους και στο πλαίσιο της διαδικασίας που ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4404/2016.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213-1374276 και 2131371198, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.30΄ έως 14.00΄.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται στo σύνδεσμο :
https://www.yen.gr/web/guest/-/prosklese-ekdelose-endiapherontos-gia-metataxe-prosopikou-apo-ton-organismo-limenos-peiraia-a-e-

Πηγή: pireas2day.gr

 

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή