Σήμερα: 29/03/2024
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 10:11

Σχόλιο του ΜΕΤΑ για τη σημερινή «κατάληψη» στο ΤΑΙΠΕΔ

Γράφτηκε από τον

meta-kokkino-kitrino2.jpg

Σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ μια ομάδα συνδικαλιστών, που θέλουν να έχουν αναφορά στο ΜΕΤΑ, μαζί με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, μεταμφιεσμένη σε πρωτοβουλία MayDay – την πρωτοβουλία όπως λέγεται για την «υπεράσπιση» των ΣΣΕ - πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, «διαμαρτυρόμενοι» για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας και την καταστροφή των εργασιακών που τη συνοδεύει!

Ένα ακόμη επεισόδιο που επιβεβαιώνει την ορθότητα της Πρωτοβουλίας που πήραν πάνω από 350 συνδικαλιστές, αγωνιστές εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι για την ανασυγκρότηση του ΜΕΤΑ.

Αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία αυτοί που υποστηρίζουν ή δικαιολογούν και ανέχονται την κυβέρνηση που εφαρμόζει ένα σκληρό και βάρβαρο αντεργατικό πρόγραμμα, δεν επαναφέρει το θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των ΣΣΕ και ξεπουλά το δημόσιο πλούτο της χώρας, να κινητοποιούνται για την εφαρμογή των ΣΣΕ και ενάντια στο ξεπούλημά του από το ΤΑΙΠΕΔ. Ποιος άραγε εκτός απ’ την κυβέρνησή τους ευθύνεται γι’ αυτό και ποιον κοροϊδεύουν όταν κάνουν ότι το αγνοούν;

Φαντάζει επίσης ως κακόγουστο ανέκδοτο κάποιες δυνάμεις που λένε ότι αντιπαλεύουν την νεομνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται πλάι πλάι με όλους όσοι έχουν επιλέξει να στηρίζουν αυτή την πολιτική και να συνδιοργανώνουν τις επικοινωνιακές φιέστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι συνέπραξαν σε αυτό ή το ανέχονται ας αναλογιστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στην προσπάθεια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο: το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ), όσοι το στήριξαν και το στηρίζουν δεν θα επιτρέψουν να το περιφέρουν κάποιοι για να αποκτήσει «πλυντήριο» ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του στη νεομνημονιακή πολιτική του.

mayday_milonas.jpg

ΠΗΓΗ: ergasianet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 10:23
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή