Σήμερα: 29/03/2024
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 18:17

Πολυνομοσχέδιο Σύριζα: Ακόμη και τα δισέγγονά μας θα βρουν μια χώρα πουλημένη, χωρίς Δημόσια περιουσία

Γράφτηκε από τον

_ΣΥΡΙΖΑ.jpg

  • Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου   με το πολυνομοσχέδιο των 7.000 σελίδων ληστεύει το λαό και την Κυριακή στη Βουλή οι 153 Βουλευτές χωρίς ίχνος ντροπής παραδίδουν τους εργαζόμενους και συνταξιούχους στους δανειστές. Με το πολυνομοσχέδιο όχι μόνο αυξάνεται   ο ΦΠΑ, η κινητή και σταθερή τηλεφωνία, βενζίνη, πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, καφέδες και ποτά, όχι μόνο επιβάλλεται   ο αυτόματος κόφτης, για να έχουν οι δανειστές στα χέρια τους δυνατότητας  μόνιμης «δημοσιονομικής προσαρμογής» μισθών και συντάξεων, όχι μόνο καταργείται   το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους και απόκληρους της κοινωνίας, όχι μόνο ξεπουλιέται   η Δημόσια περιουσία στους δανειστές, αλλά προβλέπεται  και σύσταση ανεξάρτητης αρχής που «δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές», υποθηκεύοντας με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας.
  • Είναι ντροπή να δηλώνει ο υπουργός οικονομικών στη Βουλή ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει διαφορετικά, παρά αυτό που απαιτεί η τρόικα και να μη βρίσκεται ανάμεσα στους 153 Βουλευτές του Σύριζα –ΑΝΕΛ ούτε ένας με αξιοπρέπεια και να παραιτηθεί από μια τέτοια δουλική συμπεριφορά.
  • Αν υπάρχει μια ελπίδα, αυτή δεν μπορεί να προέλθει από τους Βουλευτές του Σύριζα, που «σαν έτοιμοι από καιρό» έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να παραδώσουν τη χώρα στο υπερταμείο  ιδιωτικοποιήσεων για 99 χρόνια. Αλλά από το λαό στο δρόμο με αίτημα να ανατραπεί η άθλια συγκυβέρνηση   Σύριζα- ΑΝΕΛ.
  • Το ΣΧΕΔΙΟ Β καλεί όλα τα μέλη του, τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, τους νέους που πλήττονται από την ανεργία, να κατέβουν όλοι στο Σύνταγμα, Κυριακή, 22 Μαΐου, ώρα 17.30. Το πολυνομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει. 

ΠΗΓΗ: sxedio-b.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή