Σήμερα: 30/04/2026
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 11:55

Συνεχής η παρουσία εμπορικών πλοίων στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ στο λιμάνι

Γράφτηκε από τον

2023-07-04_145603.jpg

 

Με την έλευση του μεταγωγικού πλοίου «BBC REGALIA» συνεχίζεται η αξιοποίηση της Αλεξανδρούπολης από τους αμερικανοΝΑΤΟικούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το λιμάνι σε ορμητήριο πολέμου. 

Το μεταγωγικό έδεσε στο ακριτικό λιμάνι τη Κυριακή 2 Ιούλη, προκειμένου να φορτώσει στρατιωτικό και άλλο υλικό των ΗΠΑ, που χρησιμοποιήθηκε στην στρατιωτική άσκηση- πρόβα πολέμου «Defender 2023», η οποία ολοκληρώθηκε στις 23 Ιούνη.

Η κινητικότητα των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στην Αλεξανδρούπολη, που έχει ενταθεί από τον Μάη, αυξάνει τον βαθμό εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στους επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς. Στην Αλεξανδρούπολη αναμένονται και άλλες αντίστοιχες καραβιές μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

 

Πηγή: 902.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή