Σήμερα: 29/03/2024
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 06:20

«Πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης» σε σποτ

Γράφτηκε από τον

tsipras-merisma-spot.jpg

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Μα τι καλός αυτός ο κύριος στο σποτ! Δίνει σε αυτούς που «έχουν λίγα» με μια υπογραφή του!

Kαι τι ωραίο σπότ, «αριστερό»!

Δεν είναι καμια αμερικανιά! Δείχνει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

Με το σποτ, κυρίως, δεν προσπαθεί (αποτυχημένα) να εξαπατήσει μέσω της εικόνας και του συναισθήματος. Δεν επιδιώκει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.  

Μην φανταστείτε, δε, πως δίνει κανένα «ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης» ,όπως περιέγραφε κάποτε ο ίδιος ο κύριος του σποτ για ανάλογες …φιλανθρωπίες.  

Μην κοιτάτε αυτούς τους πεισματάρηδες τους αριθμούς που οδηγούν αβίαστα στο συμπερασμα πως ο «Χότζας» έδωσε μέρισμα

 

Ο κύριος του σποτ, όπως λέει, έχει ως βασική αρχή την εξής φράση: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Εάν δεν το πιστεύει κάποιος αυτό αποδεικνύεται και από το κοντινό πλάνο στο βλέμμα και στο χαμόγελο του κυρίου του σποτ, που υπογράφει τις …φιλανθρωπίες.

Και όποιος τολμήσει να πει ότι ο κύριος του σποτ γύρισε σε βίντεο κάτι που ο ίδιος περιέγραφε κάποτε με τον τρόπο που θα διαβάστε παρακάτω, τότε …να του κοπεί το μέρισμα!

«Και θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα,  για να τον εξαγοράσουν. Όπως φαντάζονται ότι θα κάνουν, να εξαγοράσουν τη στήριξή στην ίδια πολιτική που έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι κι έχει σκοπό, αν τους αφήσουμε, όχι μόνο το ψωμί, αλλά και το ίδιο το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι να αρπάξει. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε νομίζω ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους» (Αλέξης Τσίπρας, 21 Μαρτίου 2014, Γιάννενα).

 

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 06:44
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή