Σήμερα: 15/04/2021
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 10:46

Ψήφισμα του Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ για τους εργαζόμενους του Ραδιοσταθμού «στο Κόκκινο»

Γράφτηκε από τον

kokkino-rs-.jpg

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ εκφράζει την συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και απαιτεί την ανάκληση των απολύσεων στον σταθμό, την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Οι απολύσεις αυτές είναι στο σύνολό τους παράνομες, καταχρηστικές και εκδικητικές από την πλευρά της Διοίκησης του ραδιοσταθμού αφού οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν την απαίτηση της εργοδοσίας για μείωση των μισθών κατά 20% και παράλληλα απαίτησαν τα δεδουλευμένα τους προσφεύγοντας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Καταγγέλλουμε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού και του ομίλου LEFTMEDIA, η οποία είναι βαθύτατα αντεργατική και προσπαθεί να περάσει από τα ΜΜΕ που ελέγχει περικοπές, μειώσεις και απολύσεις δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το αποκρουστικό προσωπείο ενός αδίστακτου εργοδότη.

Καλούμε την Διοίκηση του σταθμού να εγκαταλείψει τον αυταρχισμό, να επαναπροσλάβει όλους τους απολυμένους και να καταβάλει άμεσα το σύνολο των δεδουλευμένων αποδοχών.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή