Σήμερα: 17/08/2026
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2026 16:47

Δεν πειθαρχούμε σε δικαστικές αποφάσεις που υπονομεύουν τους αγώνες και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας!

Γράφτηκε από τον

 

 

 

 

 

 

Κατ' εντολή των εφοπλιστών η απεργία της ΠΕΝΕΝ κρίθηκε παράνομη.

Αυτό που συνέβη σήμερα στο πρωτοδικείο Πειραιά (τμήμα ασφαλιστικών μέτρων) ξεπερνά κάθε προηγούμενο ιστορικό στα δικαστικά δρώμενα της χώρας μας.

Ο ίδιος πρωτοδίκης που απέρριψε στις 2:30μμ την αίτηση προσωρινής εντολής της εφοπλιστικής ΕΕ ''Ένωση εφοπλιστών ταχυπλόων και κρουαζιέρας'' ο ίδιος μετά από λίγη ώρα έδειξε μια απίστευτη σπουδή να οριστεί ταχύτητα η δικάσιμος των ασφαλιστικών μέτρων μετά από 2,5 ώρες, κάτι που οι ίδιοι εφοπλιστές δεν είχαν κάνει!

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απόφαση που τελικά εξέδωσε ο ίδιος πρωτοδίκης χαρακτηρίζοντας την απεργία μας ως παράνομη   αποδεικνύει ότι είχε δίκαιο ο εφοπλιστής της εταιρείας SEA JETS ο οποίος 3 ημέρες πριν είχε προδικάσει το αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης!

Τα γεγονότα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά την πάγια θέση μας ότι η αποκαλούμενη ως ανεξάρτητη αστική δικαιοσύνη είναι απόλυτα χειραγωγούμενη από τα εφοπλιστικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που υπηρετούν παντοιοτρόπως!

Η απάντηση της ΠΕΝΕΝ στο νέο αυτό δικαστικό αντικείμενο και στην εν λόγω εταιρεία είναι η εξής!

Δεν θα υποκύψουμε και δεν θα πειθαρχήσουμε ούτε στις απειλές της πλοιοκτησίας ούτε στις κατασκευασμένες δικαστικές αποφάσεις.

Η δουλειά της ΠΕΝΕΝ θα γίνει κόντρα σε θεούς και δαίμονες και θα πετύχει!

Η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσει!

Η αγωνιστική βούληση, η θέληση και το δίκαιο των Ναυτεργατών θα νικήσει και αυτήν τη φορά!

Η Διοίκηση

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2026 05:28
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή