Σήμερα: 09/02/2023
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 06:38

Ισπανία: Βίντεο από την επέμβαση σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων με 4,5 τόνους κοκαΐνης

Γράφτηκε από τον

2023-01-25_084107.png

 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν χάρη σε κοινή επιχείρηση της Εθνικής Αστυνομίας, της Πολιτικής Φρουράς και της Τελωνειακής Επιτήρησης. Το πλοιο μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη

Βίντεο από τη στιγμή που πάνοπλοι ένστολοι μπαίνουν σε φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων, που μετέφερε 4,5 τόνους κοκαΐνης, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές στην Ισπανία.

Το φορτηγό πλοίο αναχαιτίστηκε κοντά στις Κανάριες Νήσους με περίπου 4,5 τόνους κοκαΐνης - αν και αρχικά υπολογιζόταν ότι ήταν περίπου 3 τόνοι κοκαΐνης, αφού ζυγίστηκαν τα δέματα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4,5 τόνους – όταν έπλεε μεταξύ ακτές της Νότιας Αμερικής και της ευρωπαϊκής ηπείρου.

 Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν χάρη σε κοινή επιχείρηση της Εθνικής Αστυνομίας, της Πολιτικής Φρουράς και της Τελωνειακής Επιτήρησης. Το πλοιο μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη.

Μέσα στο πλοίο συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα. Όπως ανέφερε το OPEN, το πλοίο είχε δηλώσει στο φορτίο του 200 τόνους καφέ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης του πλοίου με έδρα τον Πειραιά είναι ένας 22χρονος.

Σύμφωνα με το eldia.es, το πλοίο παρακολουθείτο ύστερα από πληροφόρηση που είχε η ισπανική αστυνομία και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, «έπιασαν» το φορτίο.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Πολυμέσα

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή