Σήμερα: 26/04/2026
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 00:00

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΛΠ – ΟΛΘ

Γράφτηκε από τον

_ΛΙΜΑΝΙ_ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ_1.jpg

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στα λιμάνια ανακοίνωσαν πρόγραμμα αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων προκηρύσσοντας πανλιμενική 48ωρη απεργία στις 16-17 Φλεβάρη 2016 ενάντια στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν συγκεντρώσεις στις 16/2/2016 στις Πύλες του Σ.ΕΜΠΟ στον Πειραιά από τις 7 π.μ έως την λήξη της πρωινής βάρδιας και στις 17/2/2016 στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 όπου ακολούθως θα υπάρχει διαδήλωση και πορεία στην Βουλή.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τον Ναυτεργατικό κόσμο, τον κλάδο και τα μέλη μας να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις για να διαδηλώσουμε από κοινού με τους εργαζομένους στα λιμάνια για να μην υλοποιηθούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για το ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση του παραγωγικού πλούτου της χώρας μας όπως είναι ο ΟΛΠ, ο ΟΛΘ αλλά και άλλες στρατηγικής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις ΔΕΗ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.λπ.

Το ξεπούλημα των ΟΛΠ - ΟΛΘ πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του εργατικού κινήματος, να συγκροτηθεί μέτωπο για να μην περάσει το ξεπούλημά τους.

Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή