Σήμερα: 02/06/2023
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 08:06

Η «χάρτινη» οικονομία, η επερχόμενη καταιγίδα και η ανάγκη στήριξης της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς

Γράφτηκε από τον

εν.jpg

Είπε ο πολυχρονεμένος σήμερα, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, σε συνέντευξή του στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του SKAI…. είπε και δεν ντράπηκε:

“Αν υπήρχε τσουνάμι πλειστηριασμών δεν θα ήταν πρώτη είδηση; Δεν είναι πρώτη είδηση γιατί πολύ απλά δεν γίνονται τέτοιοι πλειστηριασμοί.Κάναμε πολλές παρεμβάσεις για να στραμπουλήξουμε τους αντισυμβαλλόμενους από την άλλη πλευρά. Αναφέρομαι στους servicer και τις τράπεζες. Εχουμε πάνω από 50 δισ. ρυθμίσεις μεταξύ πολιτών και servicer που έχουν γίνει. Εμείς θέλουμε να τιμωρήσουμε και να τσακίσουμε τους στρατηγικούς κακοπληρωτές. Και βλέπετε ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται κατά κανόνα αφορούν ακίνητα μεγάλης αξίας. Τα βλέπετε εξάλλου, συνέχεια.Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον πολίτη να ρυθμίζει ανάλογα με τις δυνατότητές του“

Αυτά ξεστόμισε! Είναι προφανές ότι καθένας βλέπει μόνο ό,τι θέλει να δει ή κάνει πως δεν βλέπει ό,τι δεν θέλει. Αλλά η επιλεκτική όραση και ακοή δεν εξαφανίζει και την πραγματικότητα! Στοιχειώδες Γουότσον…

Εξάλλου,  στον τηλεοπτικά σταθμό που απευθύνεστε… “μεγαλειότατε”,  οι πλειστηριασμοί στα φτωχά νοικοκυριά, όχι, δεν θα ήταν πρώτη είδηση. Αν αναζητάτε, δημοσιογραφικά, την αλήθεια, αλλού πρέπει να ψάξετε…

Πάμε τώρα να δούμε μερικές περιπτώσεις τύφλωσης των ΜΜΕ στα οποία αναφέρεστε, όπου είναι προφανές ότι “τσακίσατε” τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και “στραμπουλήξατε” τα funds! 

Εδώ τα “κοράκια” με τη συνδρομή των κρατικών δυνάμεων καταστολής “τσακίζουν” κακοπληρωτές. Δείτε: 

  • Στις 21 Νοεμβρίου 2022 αστυνομικοί μπούκαραν σαν γκάγκστερ στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβου σπάζοντας την πόρτα! Γιατί; Επειδή ήταν κακοπληρωτής των 700 ευρώ σύνταξη! Την επόμενη ημέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, είπε: «Με βάση την επιστολή προκύπτει ότι οι δυνατότητες του θεσμικού πλαισίου από την πλευρά του δανειολήπτη προκειμένου να μην καταλήξουμε στον πλειστηριασμό δεν αξιοποιήθηκαν»!

2023-05-22_110447.jpg

 

  • Στις 22 Φεβρουαρίου 2023 με τον γνωστό πλέον γκανγκστερικό τρόπο, στην Καλαμαριά δικαστικός κλητήρας, με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε στο σπίτι για να πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες, καθώς το σπίτι τους πλειστηριάστηκε για χρέη προς τράπεζα. Πρόκειται για ζευγάρι, μια συνταξιούχο και έναν αυτοαπασχολούμενο.
  • Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 μια ανάπηρη γυναίκα, που ζει στον “πλούσιο” Αγ. Παντελεήμονα, λαμβάνει ως επίδομα το ιλιγγιώδες ποσό των 310 ευρώ το μήνα και είναι στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Αθηναίων είδε άγνωστους να μπουκάρουν σπίτι της από την μπαλκονόπορτα, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για την πετάξουν έξω από το σπίτι. Της είπαν το εξής: “έχεις πέντε λεπτά διορία να μαζέψετε τα πάντα και να βγείτε”.

 

2023-05-22_112109.jpg

 

Σε ένα σας δίνουμε δίκιο… τους συγκεκριμένους “κακοπληρωτές” του τσακίσατε, αυτούς και τις οικογένειές τους κ. πρωθυπουργέ!

Πηγή: imerodromos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 08:35
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή