Σήμερα: 14/04/2024
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 07:53

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας (2/4) - Όχι στην εμπορευματοποίηση της Υγείας - Αγωνιστικό μπλοκ στον άθλιο τιμοκατάλογο κυβέρνησης - Γεωργιάδη.

Γράφτηκε από τον

2024-04-01_105420.jpg

 

Οι Διοικήσεις μας καταγγέλλουν το νομοθετικό έκτρωμα της κυβέρνησης της ΝΔ με το οποίο ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την παραπέρα εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων και τη νομιμοποίηση στο κρατικό «φακελάκι».

Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει στην πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την εξυπηρέτηση των ασθενών επιβάλει στον λαό να βάλει το χέρι του στην άδεια τσέπη και να πληρώσει τις δαπάνες για τη νοσηλεία του με τον αισχρό τιμοκατάλογο που έχει θεσπίσει στα δημόσια απογευματινά χειρουργεία.

Με τον τρόπο αυτό μετατρέπει τα νοσοκομεία σε ΑΕ και τους ασθενείς σε πελάτες που πλέον μόνο κατ’ όνομα  θα είναι δημόσια!

Αντί να αυξήσει τους μισθούς των υγειονομικών που επί 12 χρόνια είναι καθηλωμένοι τους παρέχει ως κίνητρο να δουλεύουν για ατελείωτες ώρες για να τα «παίρνουν» από τους ασθενείς.

Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας εγκαινιάζει από τις 2/4 την λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων επί χρήμασι!!!

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νίκαιας στις 2/4/2024 και ώρα 1:00 μμ.

Απαιτούμε:

  • -Αποκλειστικά Δημόσια & Δωρεάν Υγεία για όλους με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
  • -Αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για την Υγεία.
  • -Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων.
  • -Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας >20%. Επαναφορά του 13ου-14ου μισθού, «ξεπάγωμα» της διετίας 2016-2017 & των τριετιών.
  • -Αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Ένταξη στα ΒΑΕ. Επέκταση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Οι Διοικήσεις

Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ)

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης (ΤΕΑΥΝΤΠ)

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΝΑΤ και Κατωτέρων Πληρωμάτων (ΠΣΣ – ΝΑΤ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης (ΤΑΝΠΥ)

 

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή