Σήμερα: 02/06/2023
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 12:04

Συνδικαλιστική μαφία! Μετέτρεψαν 95 ενεργά μέλη της ΠΕΝΕΝ σε τραπέντες σε άλλα επαγγέλματα!

Γράφτηκε από τον

psemmata.jpg

Μια ιδιότυπη συνδικαλιστική μαφία φαίνεται ότι έχει συγκροτηθεί στο Ναυτεργατικό σ.κ και που αποτελεί το μακρύ χέρι εφοπλιστών – κυβέρνησης για να χτυπήσουν κάθε οργανωμένη αντίσταση και πάλη που θίγει τα συμφέροντα και την πολιτική τους!

Ήδη τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σημειωθεί μια σειρά βρώμικες ενέργειες εναντίον της ΠΕΝΕΝ αλλά και άλλων Ναυτεργατικών Σωματείων που δεν συμπορεύονται με την εφοπλιστόδουλη γραμμή του Γ.Γ και της ομάδας του στην Διοίκηση της ΠΝΟ.

Τα κρούσματα που μας αφορούν είναι πολλά και συνεχίζονται…..

Ένα τελευταίο τέτοιο περιστατικό είναι η χρησιμοποίηση 2 ατόμων που ανήκουν στην ΠΕΝΕΝ και ανέλαβαν να κάνουν την βρώμικη δουλειά αμφισβητώντας το κύρος των εκλογών, το καταστατικό της Ένωσής μας και έφθασαν στα αισχρό σημείο να κάνουν χρήση προσωπικών δεδομένων δεκάδων μελών μας για τους οποίους μας καταγγέλλουν ότι δήθεν 95 από αυτούς που ψήφισαν έχουν τραπεί χρόνια σε άλλα επαγγέλματα και ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες της Ένωσής μας…..  

Αποδεικνύουμε σήμερα δημόσια ότι λέγαμε στο δημοσίευμά μας (δείτε εδώ) ότι αυτό το σάπιο σύστημα επινοεί, κατασκευάζει και με εκτελεστικά όργανα ανθρωπάκια τους που στρατεύτηκαν στην βρώμικη επιχείρηση που έχουν σκαρώσει για να αμφισβητήσουν την δημοκρατική εκλογική διαδικασία της ΠΕΝΕΝ!

Τους προειδοποιούμε: Οι θλιβεροί πρωταγωνιστές στην καλπονοθεία των σωματείων τους είναι μικροί (νάνοι) να θίξουν οτιδήποτε αφορά την ΠΕΝΕΝ!

Μετά λοιπόν από μια πολυήμερη ενδελεχή και κοπιαστική έρευνα που κάναμε επί των 95 μελών της ΠΕΝΕΝ που αναφέρονται στο κατάπτυστο – συκοφαντικό δικόγραφο ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

Συντριπτικά στοιχεία κατά της συνδικαλιστικής μαφίας!

Από τα 95 αυτά μέλη μας και τα 95 είναι όλοι τους εν ενεργεία, ουδείς από αυτούς εγκατέλειψε το επάγγελμα (έστω και πρόσκαιρα), έχουν συνεχή αδιάλειπτη ναυτολόγηση και απασχόληση σε πλοία κυρίως εντός και λίγα εκτός Ελλάδας!

Αναλυτικά:

  • Στην Ακτοπλοΐα εργάζονται 64 άτομα*
  • Σε πλοία εσωτερικού (Φ/Γ-Δ/Ξ, RORO, Λάντζες, κ.λπ) 15 άτομα
  • Σε πλοία του εξωτερικού 16 άτομα

*ενδεικτικά αναφέρουμε  ότι από τους 64 της Ακτοπλοΐας οι 57 εργάζονται εδώ και χρόνια στην Ακτοπλοΐα και το 70% έχουν στα ίδια πλοία ναυτολόγιο πάνω από 8 χρόνια! 

55 «Συνταξιούχοι»

Θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η αναφορά περί 55 Συνταξιούχων, να ετοιμάζονται, για να χρησιμοποιήσουμε μια ταβλαδόρικη έκφραση, «να πάθουν τον θάνατο της αλεπούς»!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 12:08
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή