Σήμερα: 22/03/2023
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 11:04

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Γερανός της ΕΛ.ΑΣ. κατά διαδηλωτών! - Δολοφονική ενέργεια!

Γράφτηκε από τον

Δείτε το βίντεο

2023-03-17_130558.png

 

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ κάτω από το βάρος της εγκληματικής της πολιτικής που αναδείχτηκε στα Τέμπη, κλιμακώνει τον αυταρχισμό, την αστυνομική βία και την καταστολή ενάντια στον αγώνα του λαού, των εργαζομένων και της μαχόμενης νεολαίας μας!

Καταγγέλλουμε ως εγκληματική, την ενέργεια που έγινε στο τέλος της χθεσινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης και πορείας στο Σύνταγμα.

Αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. (Γερανός) με υψηλή ταχύτητα κινήθηκε εναντίον διαδηλωτών τραυματίζοντας ένα άτομο, ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από αυτή την προκλητική και επικίνδυνη ενέργεια!

Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία, αφού αποτελεί συνέχεια μιας πολιτικής που έχει στο επίκεντρο την καταστολή, με στόχο την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του Θεοδωρικάκου είναι βαρύτατες μαζί και των ενστόλων που λειτουργούν σε ΕΛ.ΑΣ. και ΜΑΤ ως πειθήνια όργανα τους!

Καμία πράξη κυβερνητικής, αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας δεν πρόκειται να ανακόψει το συνεχές διογκούμενου κίνημα ενάντια στην εγκληματική πολιτική τους.

Οι εργαζόμενοι, τα αγωνιστικά συνδικάτα, η νεολαία θα είναι διαρκώς στο δρόμο του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – κεφαλαίου!

 

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 11:07
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή