Σήμερα: 05/12/2021
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 08:29

Εστία Ναυτικών – ΕΛΟΕΝ – Ξενώνας - Σιγή ιχθύος από την ΠΝΟ για τα προβλήματα των εργαζομένων

Γράφτηκε από τον

_Ναυτικών_Ξενώνας.jpg

Πρόσφατα η ΠΕΝΕΝ με παρέμβασή της ανέδειξε μια σειρά προβλήματα που έχουν διαμορφωθεί για τους εργαζόμενους σε Εστία Ναυτικών – ΕΛΟΕΝ – Ξενώνα που ανήκουν στην δικαιοδοσία των Ναυτεργατών και οι εκπρόσωποί τους έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων έπραξε το ίδιο τόσο προς τον Γ.Γ της ΠΝΟ όσο και προς το Ε.Κ.Πειραιά. Τα ζητήματα αυτά αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και τις σχέσεις και το κλίμα που υπάρχει σε αυτούς τους οργανισμούς με αποκλειστική ευθύνη του Διευθυντή.

Στις 27/10/2021 με πρωτοβουλία του Γ.Γ της ΠΝΟ έγινε σχετική ενημέρωση στην συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ και έπειτα από πρόταση των εκπροσώπων ΠΕΝΕΝ – ΠΕΜΕΝ συμφωνήθηκε ομόφωνα ο Γ.Γ της ΠΝΟ να παρουσιάσει γραπτό κείμενο με την τοποθέτησή του σχετικά με τα αναφερόμενα προβλήματα.

Παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε νεότερη συνεδρίαση της ΠΝΟ στις 11/11/2021 το θέμα δεν εισήχθηκε για συζήτηση και λήψη απόφασης ενώ έως και σήμερα δεν έχει αποσταλεί στα σωματεία τίποτα…..

Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εστίας Ναυτικών είναι μέλος στην δύναμη του ΕΚΠ το οποίο τις επόμενες μέρες πρόκειται να ασχοληθεί εκ νέου με το συγκεκριμένο πρόβλημα….

Παρακάτω δημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο της ΠΕΝΕΝ για το ίδιο θέμα που εστάλη προς την Διοίκηση της ΠΝΟ.

 

266_ΠΕΝΕΝ_22-11-2021.jpg

 

Εστία Ναυτικών – ΕΛΟΕΝ – Ξενώνας

Σιγή ιχθύος από την ΠΝΟ για τα προβλήματα των εργαζομένων

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή