Σήμερα: 29/03/2024
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 10:12

"Σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων" Μέθοδες συνδικαλιστικής μαφίας σε εκλογές μαϊμού, νοθείας με σωρεία παρατυπιών

Γράφτηκε από τον

areios_pagos_intime_380995.jpg

Σύμφωνα με πληροφόρησή μας το διασπαστικό "Σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων" προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση για την "εκλογή εφορευτικής επιτροπής" η οποία έγινε στο Αντίρριο στις 17/10/2020

Έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να επισημάνουμε πως οργάνωσαν την άθλια επιχείρηση των εκλογών τους, οι οποίες ξεκίνησαν στις 10/10 και θα ολοκληρωθούν στις 10/1/2021.

Τόσο για την ανωτέρω συνέλευσή τους όσο και για τις εκλογές τους έως και σήμερα δεν υπάρχει κανένα απολύτως κείμενο του διασπαστικού αυτού σωματείου (Ανακοίνωση - facebook - ιστοσελίδα - ανάρτηση στα γραφεία που διατηρούν στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, δημοσιοποίηση στα τοπικά ΜΜΕ).

Αντίθετα εκτύπωσαν το ψηφοδέλτιο και ο απερχόμενος Πρόεδρος με μια μικρή ομάδα κυρίως συνταξιούχων οργανώνει σε καθημερινή βάση επισκέψεις σε καράβια, λιμάνια, καφενεία, σπίτια μοιράζοντας ο ίδιος το ψηφοδέλτιο και κυρίως επιχειρεί παράνομα και παίρνει υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες χρησιμοποιεί για την επιστολική ψήφο μέσω αλληλογραφίας.

Όπως προκύπτει μετά από ενδελεχή έλεγχο που διενεργήσαμε, κανένα ψηφοδέλτιο δεν ταχυδρομήθηκε στις διευθύνσεις (τόπος κατοικίας) των μελών του Σωματείου, τα μέλη ουδέποτε παρέλαβαν ταχυδρομικά τα ψηφοδέλτιά τους, αντί αυτού ο απερχόμενος Πρόεδρος παράνομα κρατάει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια στα χέρια του, παράνομα είτε τα διανέμει είτε υφαρπάζει υπεύθυνες δηλώσεις από τα μέλη, ο ίδιος σταυροδοτεί τα ψηφοδέλτια αυτά και ο ίδιος ακολούθως τα ταχυδρομεί στην ταχυδρομική θυρίδα.  

Η μυστικοπάθεια περί των εκλογών τους από την αρχή έως και τώρα, φέρνει στην επιφάνεια ένα άθλιο - σατανικό σχέδιο να διαχειριστεί μια μικρή ομάδα μέσα από ένα όργιο παρανομίας - αυθαιρεσίας τις εκλογικές διαδικασίες, να διαμορφώσει ένα κατασκευασμένο από αυτούς αποτέλεσμα μέσα από την πλαστογράφηση των ψηφοδελτίων και τελικά να παράξει ένα εκλογικό αποτέλεσμα στην συμμετοχή, που σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς τους ο αριθμός των αντιπροσώπων στο Ε.Κ. Πάτρας να εκτιναχθεί στους 13 έως 18 αντιπροσώπους!!!

Από τα πραγματικά περιστατικά που έχουν τεθεί υπόψη μας προκύπτει ότι η όλη διαδικασία που ακολουθούν έως σήμερα συνιστά κατάφωρη παραβίαση του νομοθετικού πλαισίου, του ίδιου τους του καταστατικού και οι παράτυπες πρωτοφανείς αυτές διαδικασίες αποσκοπούν στην διαμόρφωση αντιπροσώπων μαϊμού που θα χρησιμοποιηθούν ακολούθως για την παραχάραξη τόσο της βούλησης των εργαζομένων όσο και στην αλλοίωση των συσχετισμών στο Ε.Κ.Πάτρας και στην ΓΣΕΕ.

Στο πλαίσιο της έρευνάς μας διαπιστώσαμε επίσης ότι εκατοντάδες επιστολές με το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή που έχουν σταλεί στο ίδιο αυτό σωματείο με τις οποίες μέλη ζητούσαν την διαγραφή τους, όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά παράνομα αυτοί διατηρήθηκαν στα μητρώα μελών του σωματείου και ο κίνδυνος να εμφανιστούν και αυτοί ως συμμετέχοντες στην βρώμικη εκλογική επιχείρηση είναι άμεσος και υπαρκτός...

Επίσης όπως έχουμε διαπιστώσει, αντίθετα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό τους, διατηρούν μέλη και διακινούν ψηφοδέλτια σε υποτιθέμενα μέλη που δεν ανήκουν γεωγραφικά στην Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά, το ίδιο ισχύει για άτομα που δεν είναι Ναυτεργάτες, δεν έχουν Ναυτικό φυλλάδιο ακόμη και μεγάλος αριθμός συνταξιούχων.

Στην πραγματικότητα οι ίδιοι διατείνονται ότι το "σωματείο τους" είναι πλέον πανελλαδικό, ότι μπορούν να γράψουν σε αυτό μέλη από όλη την χώρα!!!

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που παρίστατο στην Γενική τους Συνέλευση ήταν από το Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου και όχι από της Πάτρας που είναι και η έδρα του Σωματείου....

Περιοριζόμαστε προς το παρόν στις παραπάνω καταγγελίες μας και θέτουμε ευθέως το ερώτημα: είναι σε γνώση του δικαστικού αντιπρόσωπου όλα τα παραπάνω; γνωρίζει ο ίδιος τις παράνομες ενέργειες της απερχόμενης διοίκησης; γνωρίζει την σωρεία των παραβιάσεων και παρατυπιών που λαμβάνουν χώρα; εγκρίνει ή νομιμοποιεί αυτό το όργιο της νοθείας που είναι σε εξέλιξη καθώς και την απροσχημάτιστη πλαστογραφία στις εκλογές που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές του σ.κ της χώρας μας.

Προς το παρόν περιοριζόμαστε στα παραπάνω αναφερόμενα και ενημερώνουμε ότι η σχετική μας καταγγελία θα αποσταλεί στις τοπικές δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, ακόμη και στον Άρειο Πάγο.

Ενημερώνουμε σχετικά το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, τα Σωματεία μέλη του, την ΓΣΕΕ, το Ε.Κ.Αθήνας, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και ευρύτερα το σ.κ. της χώρας μας οι οποίοι καλούνται να πάρουν θέση με σκοπό να σταματήσει αμέσως αυτή η βρώμικη μαφιόζικη εκλογική επιχείρηση που προσβάλει το σ.κ, την ίδια την υπόστασή του, καταρρακώνει, αμαυρώνει και εξευτελίζει τις εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες, επαναφέρει το σ.κ στην εποχή του μακρηθεοδωρισμού, διαμορφώνει πλαστούς συσχετισμούς.

Οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του συνδικαλιστικού ανοσιουργήματος, οι πραγματικοί καθοδηγητές αυτής της κατάπτυστης επιχείρησης (που στο παρελθόν ζητούσαν χωρίς επιτυχία την καταδίκη μας για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση) καλό είναι να αντιληφθούν ότι και αυτή την φορά τους πήραμε είδηση, πιάστηκαν για άλλη μια φορά με την γίδα στον ώμο και το μόνο που τους απομένει είναι επειγόντως να ανακρούσουν πρύμνα.....

Κλείνοντας υπογραμμίζουμε ότι εάν άμεσα δεν σταματήσει αυτή η πρωτοφανής εξοργιστική φαρσοκωμωδία των εκλογών τους, έχουμε τα στοιχεία, την δύναμη και την θέληση να δράσουμε έστω και μόνοι μας και να ακυρώσουμε την εξελισσόμενη αυτή εκλογική παρωδία.

Να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της συνδικαλιστικής μαφίας!!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή