Σήμερα: 29/03/2024
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 11:27

Κάλεσμα της Διοίκησης της ΠΕΝΕΝ για μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων στις εκλογές του Π.Σ.Σ.Ν.Α.Τ

Γράφτηκε από τον

_-_ΣΦΡΑΓΙΔΑ.JPG

Ξεκίνησαν στις 7 Φλεβάρη 2018 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΝΑΤ και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωσή τους στις 7 Μάρτη 2018.

Πρόκειται για ένα Σωματείο που με την παρέμβαση της ΠΕΝΕΝ τα τελευταία χρόνια έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί και με την αλλαγή στην σύνθεση της Διοίκησής του έχει ουσιαστική συμβολή στα προβλήματα που ταλανίζουν τους συνταξιούχους Ναυτεργάτες και ταυτόχρονα συμμετέχει στην πρώτη γραμμή των αγώνων που αναπτύσσονται στον χώρο των Συνταξιούχων και των εν ενεργεία Ναυτεργατών.

Στην διάρκεια της προηγούμενης τριετίας έγιναν ουσιαστικές προσπάθειες για την μαζικοποίησή του, για την σύνδεσή του με διάφορες περιοχές με σημαντικό αριθμό συνταξιούχων Ναυτεργατών, συγκροτήθηκαν παραρτήματα, βελτιώθηκε και ενισχύθηκε η επικοινωνία με τα μέλη του.

Στις γραμμές του Σωματείου συσπειρώνονται όλες οι ειδικότητες των κατωτέρων πληρωμάτων Ναύτες, Λοστρόμοι, Μάγειροι, και Θαλαμηπόλοι όλων των βαθμών, μηχανοδηγοί, θερμαστές και λαδάδες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Σωματείο πήρε πολλές και αξιόλογες αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τα φλέγοντα προβλήματα των Συνταξιούχων.

Το Σωματείο αυτό τόσο με την προηγούμενη όσο και με την νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί φιλοδοξεί να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπήρχε όλα τα χρόνια στο οργανωμένο τμήμα των συνταξιούχων Ναυτεργατών και ειδικότερα των πληρωμάτων.

Βασικός του προσανατολισμός είναι η μαζικότητα, η συσπείρωση και ο ενωμένος αγώνας των απόμαχων της θάλασσας ενάντια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο και τις ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές που συρρικνώνουν και τσακίζουν ότι κατακτήθηκε με πολύχρονους αγώνες στα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, κύριες συντάξεις, επικουρικές, εφάπαξ παροχές, υγεία, περίθαλψη κ.λπ.

Σε αυή την κατεύθυνση η ΠΕΝΕΝ καλεί όλους τους απόμαχους Ναύτες – Λοστρόμους – Αντλιωρούς να συσπειρωθούν στο Σωματείο αυτό, να το μαζικοποιήσουν ακόμη περισσότερο και μαζί με την ΠΕΝΕΝ να δώσουν την μάχη για τα κοινά προβλήματα των εν ενεργεία και Συνταξιούχων Ναυτεργατών.

Στην φάση αυτή επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης ώστε το Σωματείο να διαδραματίσει ακόμη πιο αποφασιστικό ρόλο στα οξυμένα προβλήματα στην κατεύθυνση αποκατάστασης των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων στα προ μνημονίου επίπεδα.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τηλέφωνο επικοινωνίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων ΝΑΤ: 2104174857

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 07:24
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή