Σήμερα: 15/04/2021
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 10:11

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο ματαίωσε την Χρυσαυγίτικη φιέστα για τα Ίμια

Γράφτηκε από τον

1.jpg

Δυναμική και μαζική ήταν η συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν μια σειρά εργατικά Σωματεία, κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς της αριστεράς στην πλατεία Ρηγίλλης στην Αθήνα το Σάββατο 3/2/2018 το απόγευμα.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση αποτέλεσε την απάντηση του κινήματος ενάντια στην φιέστα που οργανώνει κάθε χρόνο η Χρυσή Αυγή με αφορμή την επέτειο των Ιμίων την οποία διαφημίζει σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή φασιστική σύναξη στην οποία κυριαρχεί η μισαλλοδοξία, ο αντικομμουνισμός, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και ο πιο άκρατος εθνικισμός.

Μετά την συγκέντρωση οι διαδηλωτές πορεύτηκαν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στην συμβολή των οδών Μεσογείων και Λεωφόρου Αλεξάνδρας την διέκοψαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν αναπτυχθεί για τον σκοπό αυτό.

Στην πορεία κυριάρχησαν τα συνθήματα κατά του ιμπεριαλισμού, του φασισμού και ρατσισμού και υπέρ της φιλίας των λαών Ελλάδας – Τουρκίας ενώ εκφράστηκε η αποφασιστική συμπαράσταση σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε στις 9 μ.μ.

20180203_182342-1.jpg

3.jpg

 

 

 

***************/////////////***************

 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ πλ. ΡΗΓΙΛΛΗΣ στις 18:00

3-2-2018_ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.jpg

Με αφορμή τα γεγονότα στα Ίμια τον Γενάρη του 1996 η χρυσή αυγή οργανώνει κάθε χρόνο μια πανελλαδική φασιστοσύναξη στο μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το πολεμοκάπηλο κλίμα και να στήσει την δική της φιέστα.

Αυτή η θλιβερή παράδοση έλαβε τέλος τα τελευταία χρόνια χάρη στην συντονισμένη και ενωτική δράση του Αντιφασιστικού Κινήματος. Μέσα από τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις μας η χρυσαυγίτικη εθνικιστική φιέστα στην Πλατεία Ρηγίλλης ματαιώνεται και μεταφέρεται κακήν κακώς στα γραφεία τους στην οδό Μεσογείων όπου και πραγματοποιεί μια θλιβερή και άμαζη φασιστοσύναξη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής θα μείνουν κλεισμένοι στα γραφεία τους. Το αντιφασιστικό κίνημα για άλλη μία φορά δεν θα τους επιτρέψει να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης.

Φέτος διαδηλώνουμε ξανά στην Πλ. Ρηγίλλης, δίπλα στο μνημείο των Ιμίων. Τούρκοι, Κούρδοι και Έλληνες στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα διεθνισμού, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης των λαών ενάντια στις εθνικιστικές υστερίες, τον φασισμό, τους πολέμους και τον ιμπεριαλισμό. Γιατί μόνο οι κοινοί αγώνες των λαών μας μπορούν να αποτρέψουν νέα Ίμια και μπορούν να δώσουν ένα τέλος στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό.

Δεν εφησυχάζουμε για την δράση της φασιστικής συμμορίας. Τα γεγονότα στο εθνικιστικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου δείχνουν το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού ειδικά όταν αυτό βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον εθνικισμό. Ο εμπρησμός της κατάληψης Λιμπερτάτια, η επίθεση στο Σχολείο για την μάθηση της Ελευθερίας και στην συγκέντρωση στην Καμάρα δεν μας φοβίζουν.

Το εθνικιστικό συλλαλητήριο που στήθηκε στην Θεσσαλονίκη, γεμάτο εθνικιστικό μίσος πριμοδοτήθηκε από βουλευτές της ΝΔ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, των παπάδων, δημάρχων και επιμελητηρίων μαζί με όλο τον γνωστό συρφετό των «μακεδονομάχων», έδωσε την ευκαιρία να μαζευτεί από όλη την Ελλάδα η συμμορία της χρυσής αυγής και με την ανοικτή ανοχή της αστυνομίας να επιτεθεί σε διαδηλώσεις και κοινωνικούς χώρους ανενόχλητη, ενώ την επόμενη ημέρα η αστυνομία επιτίθεται στην διαδήλωση αλληλεγγύης και συλλαμβάνει 5 αγωνιστές με κατηγορίες για εμπρησμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στηρίζει τις εξορμήσεις του ελληνικού κεφάλαιου στα Βαλκάνια και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Εξορμήσεις και σχεδιασμοί που το μόνο που έχουν να προσφέρουν στους λαούς είναι η φτώχεια η εξαθλίωση και η απειλή του πολέμου. Συμμαχεί με το Ισραήλ και την Αίγυπτο για την νέα μοιρασιά στην ΑΟΖ μαζί με την Κύπρο και απειλεί με επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων. Επιτρέπει την προβολή της ΧΑ από την κρατική τηλεόραση, την κοινή παρουσία κυβερνητικών στελεχών και χρυσαυγιτών βουλευτών σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογγυλή, αφήνει ανέγγιχτη την διαπλοκή της χρυσής αυγής με την αστυνομία.

Δεν θα τους αφήσουμε. Το φασισμό θεριεύουν η ρατσιστική-ξενοφοβική αντιμετώπιση των προσφύγων και μεταναστών, ο εθνικισμός και ο καλλιεργούμενος συνεχής μιλιταριστικός ανταγωνισμός μεταξύ των χωρών.

Οι ναζιστικές φιέστες μας υπενθυμίζουν την ανάγκη για συνεχή και οξυμένη αντιφασιστική επαγρύπνηση. Το χρωστάμε σε όσους υπέφεραν και αγωνίστηκαν ενάντια στους Ναζί. Στον καθένα και την καθεμία που θέλει να ζει ελεύθερα και ειρηνικά. Σε μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας, χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε σε αντιφασιστική – διεθνιστική συγκέντρωση

στην Πλατεία Ρηγίλλης στις 3 Φεβρουαρίου 6 μ.μ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τα γραφεία της χρυσής αυγής στην Λ. Μεσογείων.

 • Ακυρώνουμε τις εθνικιστικές φασιστικές φιέστες.
 • Ούτε σπιθαμή ελεύθερου χώρου στους υπόδικους ναζί της χρυσής αυγής.
 • Ενάντια στον εθνικισμό που τροφοδοτεί το μίσος μεταξύ των λαών.
 • Κοινός αγώνας Ελλήνων – Τούρκων –Κούρδων αγωνιστών ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.
 • Άμεση απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών.
 • Ενάντια στην Ευρώπη Φρούριο που ενισχύει την φασιστική απειλή.
 • Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.
 • Οικογενειακή επανένωση, παροχή ασύλου, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες.
 • Όχι στα απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
 • Όχι στην αντιπροσφυγική πολιτική της κυβέρνησης.

Ακολουθούν οι υπογραφές ( η λίστα παραμένει ανοιχτή)


Καλούν:
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας -Πειραιά
ΠΕΝΕΝ -Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού
Antinazi zone -YRE
Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό
ΣΥ. ΠΡΟ. ΜΕ- Συντονισμός για το Προσφυγικό- Μεταναστευτικό

Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων, Συλλογικοτήτων
ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Διονύσου
ΚΙΦΑ Ιλίου
ΚΙΦΑ Κ. Πατησίων-Αχαρνών


Στηρίζουν:
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αριστερή Ενότητα σε ΑΕΙ ΤΕΙ
Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα
Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση
Ανασύνθεση ΟΝΡΑ
Αριστερή Ανασύνθεση
Ξεκίνημα - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε
ΟΚΔΕ Σπάρτακος
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα
ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
νΚΑ-νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση


**************///////////////******************

 

Δυναμική απάντηση στην νεοφασιστική Χρυσή Αυγή για την επέτειο των Ιμίων - Νέο συλλαλητήριο στις 3/2/2018 στην πλατεία Ρηγίλλης

antifasist.jpg

Η ΠΕΝΕΝ, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις και σχήματα της ριζοσπαστικής αριστεράς έδωσαν από κοινού δυναμικό παρόν με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το Σάββατο 27/1/2018 στην πλατεία Ρηγίλλης στην Αθήνα με αφορμή την επέτειο των Ιμίων και τα γεγονότα του 1996.

Η Χρυσαυγίτικη συμμορία χρησιμοποιεί όλα τα τελευταία χρόνια την επέτειο των Ιμίων για να ξερνάει το εθνικιστικό της δηλητήριο, να προβάλει τις νεοναζιστικές της απόψεις, να καπηλεύεται και να αξιοποιεί τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, να καλλιεργεί το μίσος εναντίον των δύο λαών Τουρκίας – Ελλάδας και να επιχειρεί μια συσπείρωση με άξονα και κατεύθυνση τις πολεμικές ιαχές μεταξύ των δύο χωρών.

Ταυτόχρονα η νεοναζιστική οργάνωση προσπαθεί να ξεπλύνει την εγκληματική της δράση με την συμμετοχή της, όπως έκανε πρόσφατα, στο εθνικιστικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη μαζί με την εκκλησία, άλλες ακροδεξιές οργανώσεις αλλά και δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» όπως η Ν.Δ, οι ΑΝΕΛ κ.λπ.

Το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα για άλλη μια φορά φέτος κατάφερε να ματαιώσει την φασιστική φιέστα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι με δημόσια ανακοίνωσή τους ανέστειλαν την εκδήλωσή τους από τις 27/1/2018 και την προγραμματίζουν για τις 3/2/2018.

Στην συγκέντρωση που έγινε στις 27 Γενάρη συμμετείχαν εκατοντάδες αντιφασίστες οι οποίοι διατράνωσαν την διεθνιστική αλληλεγγύη μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας, καταδίκασαν την επίδειξη του εθνικισμού και δήλωσαν την πίστη στην φιλία μεταξύ των δύο λαών. Έστειλαν ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, συναδέλφωσης των δύο λαών ενάντια στις εθνικιστικές υστερίες, τον φασισμό, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό!

Την ίδια ημέρα και ώρα εκατοντάδες Κούρδοι έκαναν μαχητική πορεία προς τα γραφεία της Τουρκικής Πρεσβείας για να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν την βάρβαρη και εγκληματική επίθεση των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ενάντια στην Αφρίν.

Στην πολεμική επιχείρηση των Τούρκων ενάντια στην Κουρδική περιοχή της Συρίας έχουν σκοτωθεί δεκάδες πολίτες ενώ ο Ερντογάν συνεχίζει τις πολεμικές επιχειρήσεις με την ενοχή των ΗΠΑ, της Ε.Ε, της Ρωσίας αλλά και την ένοχη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης….

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ενώθηκε μαζί με τους Κούρδους αγωνιστές στην πλατεία Ρηγίλλης. Στην συνέχεια ακολούθησε μαχητική πορεία η οποία κατέληξε στην Βουλή.

Το επόμενο αγωνιστικό αντιφασιστικό ραντεβού είναι το προσεχές Σάββατο στις 3/2/2018 στις 6 μ.μ στην πλατεία Ρηγίλλης. Την ίδια μέρα οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση στα γραφεία τους και διαδήλωση…..

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση κάτω από το πανό και το μπλοκ της ΠΕΝΕΝ.

 

**********************/////////////////*****************************

 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στην πλατεία ΡΗΓΙΛΛΗΣ στις 18:00

_ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ_27-1-2018.JPG

Με αφορμή τα γεγονότα στα Ίμια τον Γενάρη του 1996 η χρυσή αυγή οργανώνει κάθε χρόνο μια πανελλαδική φασιστοσύναξη στο μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το πολεμοκάπηλο κλίμα και να στήσει την δική της φιέστα.

Αυτή η θλιβερή παράδοση έλαβε τέλος τα τελευταία χρόνια χάρη στην συντονισμένη και ενωτική δράση του Αντιφασιστικού Κινήματος. Μέσα από τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις μας η χρυσαυγίτικη εθνικιστική φιέστα στην Πλατεία Ρηγίλλης ματαιώνεται και μεταφέρεται κακήν κακώς στα γραφεία τους στην οδό Μεσογείων όπου και πραγματοποιεί μια θλιβερή και άμαζη φασιστοσύναξη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής θα μείνουν κλεισμένοι στα γραφεία τους. Το αντιφασιστικό κίνημα για άλλη μία φορά δεν θα τους επιτρέψει να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης.

Φέτος διαδηλώνουμε ξανά στην Πλ. Ρηγίλλης, δίπλα στο μνημείο των Ιμίων. Τούρκοι, Κούρδοι και Έλληνες στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα διεθνισμού, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης των λαών ενάντια στις εθνικιστικές υστερίες, τον φασισμό, τους πολέμους και τον ιμπεριαλισμό. Γιατί μόνο οι κοινοί αγώνες των λαών μας μπορούν να αποτρέψουν νέα Ίμια και μπορούν να δώσουν ένα τέλος στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό.

Δεν εφησυχάζουμε για την δράση της φασιστικής συμμορίας. Τα γεγονότα στο εθνικιστικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου δείχνουν το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού ειδικά όταν αυτό βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον εθνικισμό. Ο εμπρησμός της κατάληψης Λιμπερτάτια, η επίθεση στο Σχολείο για την μάθηση της Ελευθερίας και στην συγκέντρωση στην Καμάρα δεν μας φοβίζουν.

Το εθνικιστικό συλλαλητήριο που στήθηκε στην Θεσσαλονίκη, γεμάτο εθνικιστικό μίσος πριμοδοτήθηκε από βουλευτές της ΝΔ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, των παπάδων, δημάρχων και επιμελητηρίων μαζί με όλο τον γνωστό συρφετό των «μακεδονομάχων», έδωσε την ευκαιρία να μαζευτεί από όλη την Ελλάδα η συμμορία της χρυσής αυγής και με την ανοικτή ανοχή της αστυνομίας να επιτεθεί σε διαδηλώσεις και κοινωνικούς χώρους ανενόχλητη, ενώ την επόμενη ημέρα η αστυνομία επιτίθεται στην διαδήλωση αλληλεγγύης και συλλαμβάνει 5 αγωνιστές με κατηγορίες για εμπρησμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στηρίζει τις εξορμήσεις του ελληνικού κεφάλαιου στα Βαλκάνια και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Εξορμήσεις και σχεδιασμοί που το μόνο που έχουν να προσφέρουν στους λαούς είναι η φτώχεια η εξαθλίωση και η απειλή του πολέμου. Συμμαχεί με το Ισραήλ και την Αίγυπτο για την νέα μοιρασιά στην ΑΟΖ μαζί με την Κύπρο και απειλεί με επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων. Επιτρέπει την προβολή της ΧΑ από την κρατική τηλεόραση, την κοινή παρουσία κυβερνητικών στελεχών και χρυσαυγιτών βουλευτών σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογγυλή, αφήνει ανέγγιχτη την διαπλοκή της χρυσής αυγής με την αστυνομία.

Δεν θα τους αφήσουμε. Το φασισμό θεριεύουν η ρατσιστική-ξενοφοβική αντιμετώπιση των προσφύγων και μεταναστών, ο εθνικισμός και ο καλλιεργούμενος συνεχής μιλιταριστικός ανταγωνισμός μεταξύ των χωρών.

Οι ναζιστικές φιέστες μας υπενθυμίζουν την ανάγκη για συνεχή και οξυμένη αντιφασιστική επαγρύπνηση. Το χρωστάμε σε όσους υπέφεραν και αγωνίστηκαν ενάντια στους Ναζί. Στον καθένα και την καθεμία που θέλει να ζει ελεύθερα και ειρηνικά. Σε μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας, χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε σε συγκέντρωση στο Εφετείο Αθήνας

την Παρασκευή 26/1 στις 8:30 πμ. στην δίκη της χρυσής αυγής.

Καλούμε σε αντιφασιστική – διεθνιστική συγκέντρωση

στην Πλατεία Ρηγίλλης στις 27 Ιανουαρίου 6 μμ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε σε αντιφασιστική – διεθνιστική συγκέντρωση

στην Πλατεία Ρηγίλλης στις 3 Φεβρουαρίου 6 μμ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τα γραφεία της χρυσής αυγής στην Λ. Μεσογείων.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων θα τοποθετηθούν οι συλλογικότητες που στηρίζουν τη δράση.

 • Ακυρώνουμε τις εθνικιστικές φασιστικές φιέστες.
 • Ούτε σπιθαμή ελεύθερου χώρου στους υπόδικους ναζί της χρυσής αυγής.
 • Ενάντια στον εθνικισμό που τροφοδοτεί το μίσος μεταξύ των λαών.
 • Κοινός αγώνας Ελλήνων – Τούρκων –Κούρδων αγωνιστών ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.
 • Άμεση απελευθέρωση των 9 Τούρκων αγωνιστών.
 • Ενάντια στην Ευρώπη Φρούριο που ενισχύει την φασιστική απειλή.
 • Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.
 • Οικογενειακή επανένωση, παροχή ασύλου, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες.
 • Όχι στα απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
 • Όχι στην αντιπροσφυγική πολιτική της κυβέρνησης.


Ακολουθούν οι υπογραφές ( η λίστα παραμένει ανοιχτή).

Καλούν:
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας -Πειραιά
ΠΕΝΕΝ -Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού
Antinazi zone -YRE
Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό
ΣΥ. ΠΡΟ. ΜΕ- Συντονισμός για το Προσφυγικό- Μεταναστευτικό Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων, Συλλογικοτήτων
ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Διονύσου
ΚΙΦΑ Ιλίου
ΚΙΦΑ Κ. Πατησίων-Αχαρνών
Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν

Στηρίζουν:
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αριστερή Ενότητα σε ΑΕΙ ΤΕΙ
Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα
Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση
Ανασύνθεση ΟΝΡΑ
Αριστερή Ανασύνθεση
Ξεκίνημα - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε
ΟΚΔΕ Σπάρτακος
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα
ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
νΚΑ-νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Λαϊκή Ενότητα

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 10:22
 • Τελευταια
 • Δημοφιλή