Σήμερα: 14/04/2024
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:30

Αγωνιούν οι εργαζόμενοι για το μέλλον τους και προχωρούν σε απεργία αύριο Τετάρτη 13 Μάρτη

Γράφτηκε από τον

Στο πλευρό τους το ΚΚΕ που συναντήθηκε με το Σωματείο τους

2024-03-13_133110.jpg

 

Σε απεργία προχωρούν αύριο, Τετάρτη 13 Μάρτη, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς όπως τονίζει το Σωματείο τους, «σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια που έχουν διαρρεύσει, ετοιμάζεται νέο πολεοδομικό σχέδιο από το Δήμο Πειραιά που σκοπό έχει να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ (400 στρέμματα) όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις».

Μάλιστα, το Σωματείο Εργαζομένων του σταδίου επισημαίνει πως «επειδή και η Διοίκηση του ΣΕΦ δηλώνει άγνοια στα ανωτέρω και απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, οι εργαζόμενοι του Σταδίου θα προασπίσουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε μορφής αγώνα τα συμφέροντα του οργανισμού». 

Αυτή την αγωνία τους, τόσο για το δικό τους μέλλον όσο και του Σταδίου, εξέφρασαν και σήμερα Τρίτη 12 Μάρτη, στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στην οποία συμμετείχε ο Θοδωρής Λιάππης, επικεφαλής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το κλιμάκιο του Κόμματος επεσήμανε τη στήριξή του, σημειώνοτνας πως συμμερίζεται τις ανησυχίες των εργαζομένων.

 

Πηγή: 902.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή