Σήμερα: 03/12/2023
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 11:34

ΤΕΑΥΝΤΠ, ΠΣΣ-ΝΑΤ, ΤΑΝΠΥ: Οι απόμαχοι της θάλασσας, πάντα ενεργοί στον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού

Γράφτηκε από τον

2023-10-27_143431.jpg

 

Ψήφισμα στήριξης της αντιφασιστικής συγκέντρωσης της 1ης του Νοέμβρη από Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης (ΤΕΑΥΝΤΠ) ● Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΝΑΤ και Κατωτέρων Πληρωμάτων (ΠΣΣ – ΝΑΤ) ● Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης (ΤΑΝΠΥ)

Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη και οργή ότι ναζιστικές και φασιστικές οργανώσεις καλούν πανευρωπαϊκή συγκέντρωση νεοναζί στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο στις 1 Νοέμβρη.

Ανάμεσα στους διοργανωτές είναι και η Χρυσή Αυγή που είναι καταδικασμένη σαν ναζιστική εγκληματική οργάνωση από τον Οκτώβρη του 2020.

Το αμείλικτο ερώτημα που προκύπτει είναι αν μπορεί μια καταδικασμένη οργάνωση να καλεί δημόσια συγκέντρωση στην οποία μάλιστα μπορούν να συμμετέχουν άτομα σαν αυτά των οπαδών της Ντυναμό Ζάγκρεμπ που ματοκύλησαν την Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο.

Είμαστε απόμαχοι της θάλασσας αλλά μένουμε πάντα ενεργοί στον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού σε όλες τους τις μορφές.

Ενώνουμε την φωνή μας μαζί με δεκάδες άλλες συλλογικότητες και εργαζόμενους στον κοινό στόχο που είναι να μην πατήσουν οι φασίστες το πόδι τους στο Νέο Ηράκλειο.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις δράσεις που έχουν αποφασιστεί ● Σάββατο 28 Οκτώβρη στις 7μμ μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο θεατράκι της πλατείας Νέου Ηρακλείου ● Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 4μμ αντιφασιστική συγκέντρωση Λεωφόρος Ηρακλείου 420.

Οι Διοικήσεις

 

Πηγή: ergasianet.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή