Σήμερα: 05/08/2021
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 16:15

Να σταματήσει τις απαράδεκτες διώξεις σε βάρος συνδικαλιστικών στελεχών ο δήμαρχος Αλίμου

Γράφτηκε από τον

2021-06-23_191442.gif

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την άσκηση ποινικής δίωξης που δρομολογήθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Αλίμου εναντίον συνδικαλιστικών στελεχών της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕ - ΟΤΑ και του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αλίμου στην παρέμβασή τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων εργαζόμενης στον Δήμο Αλίμου.

Η δημοτική αρχή γνωστή πλέον πανελλήνια για την αντεργατική της συμπεριφορά στις νόμιμες και δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, ποινικοποιεί την υπεράσπιση και την αλληλεγγύη που επέδειξαν οι διωκόμενοι συνδικαλιστές και την αυτονόητη διαμαρτυρία τους να μην περάσει η εκδικητική απόλυση σε βάρος εργαζόμενης στον δήμο Αλίμου.

Η έκφραση εργατικής - συναδελφικής αλληλεγγύης για τις άδικες και απαράδεκτες ενέργειες της δημοτικής αρχής Αλίμου σε βάρος εργαζομένων, αποτελεί την πιο στοιχειώδη πρακτική απέναντι στην αυθαιρεσία και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Οι αποδιδόμενες σε βάρος τους κατηγορίες είναι παντελώς αβάσιμες και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα!

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τακτική της δημοτικής αρχής Αλίμου που συμπορεύεται με την αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης και απαιτούμε την απαλλαγή όλων των συνδικαλιστικών στελεχών που διώκονται με προφανή επιδίωξη την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, την τρομοκράτηση και την φίμωση των εργαζομένων.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή