Σήμερα: 11/04/2021
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 11:55

Κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Γράφτηκε από τον

ekp-peiraia.jpg

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στη συνεδρίασή του στις 16 Μαρτίου 2021 με θέμα : “Οργάνωση για συνέχιση των δράσεων & κινητοποιήσεων του ΕΚΠ και των σωματείων μελών του για την Υπεράσπιση της Υγείας, της Εργασίας, των Δημοκρατικών και Συνδικαλιστικών Δικαιωμάτων και Ελευθεριών μας, απέναντι στην σφοδρή πολιτική επίθεση της Κυβέρνησης”, αποφάσισε Ομόφωνα να πραγματοποιήσει Κινητοποιήσεις το Σάββατο 20 Μάρτη 12:30 στη Νίκαια στο Περιβολάκι και την Κυριακή 21 Μάρτη στις 12:30 στα Λιπάσματα.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας, τα Σωματεία των Νοσοκομείων του Δημοσίου, τους συνταξιούχους, Μαζικούς Φορείς του Πειραιά και το λαό του Πειραιά να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις.

Η Διοίκηση του ΕΚΠ

 

Το έγκλημα συνεχίζεται με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά»

Με την κατάσταση στα δημόσια Νοσοκομεία να έχει χτυπήσει κόκκινο η κυβέρνηση συνεχίζει να μην παίρνει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων σε υποδομές και προσωπικό και να μετατρέπει Νοσοκομεία της Αττικής σε "μιας νόσου".
Το έγκλημα αυτό συνεχίζεται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» σε βάρος των ογκολογικών ασθενών, καθώς εκκενώθηκε από τους ογκολογικούς ασθενείς που περιμένουν για θεραπείες και χειρουργεία. Έγινε αναβολή των χειρουργείων, αναστολή των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, των απογευματινών ιατρείων, των μικρών χειρουργείων και των αιμοληψιών, αναστολή των εισαγωγών στον 7ο όροφο του Παθολογικού Τμήματος και στον 3ο όροφο του Αιματολογικού Τμήματος με σκοπό να μετατραπεί σε νοσοκομείο για Covid περιστατικά.
Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία και τα συνδικάτα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στον Πειραιά, τους συλλόγους αυτοαπασχολουμένων, τους συλλόγους γονέων, γυναικών, άλλους τοπικούς φορείς των γειτονιών του Πειραιά σε συντονισμένη αγωνιστική δράση.
Καλούμε σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Metropolitan, την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.
Διεδκικούμε την επίταξη του Νοσοκομείου Metropolitan και συνολικά του ιδιωτικού τομέα υγείας και όλων των δομών του, χωρίς καμιά αποζημίωση των ιδιοκτητών αυτών των δομών.

Η Διοίκηση του ΕΚΠ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 12:27
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή