Σήμερα: 11/04/2021
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 07:49

Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στη Ραφήνα | Πέντε εργατικά ατυχήματα με διανομείς στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον

nekros-nteliveras2.png

Νεκρός έπεσε ντελιβεράς που δούλευε σε πιτσαρία της Ραφήνας, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (περίπου στις 23.30) στην κάθοδο της Ραφήνας (Εθνικής Αντιστάσεως) στο ύψος της Αθηνών, όταν και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα, πέντε εργατικά ατυχήματα διανομέων φαγητού σημειώθηκαν τις τελευταίες δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), σε χθεσινή του ανακοίνωση.

Κούριερ Ντελίβερι Διανομείς με Δίκυκλο ή Van

Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στην Ραφήνα

Νεκρός που έκανε delivery σε πιτσαρία της Ραφήνας, σε θανατηφόρο δυστύχημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα (περίπου στις 23.30) στην κάθοδο της Ραφήνας (Εθνικής Αντιστάσεως) στο ύψος της Αθηνών, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του δυστυχήματος καθώς και αν έχει καταγραφεί ως εργατικό.

* νεώτερη ενημέρωση από αυτόπτη μάρτυρα: ο συνάδερφος έφερε κουτί του «Το Εργαστήρι cafe – creperie» και το αυτοκίνητο παραβίασε stop.

Ο συνάδελφος πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 20 του χρόνια, διέμενε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και λεγόταν Νικολής με καταγωγή από την Αλβανία.

«Πέντε ατυχήματα με ντελιβεράδες τις τελευταίες δέκα ημέρες»

Την ίδια ώρα, πέντε εργατικά ατυχήματα διανομέων φαγητού σημειώθηκαν τις τελευταίες δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), σε χθεσινή του ανακοίνωση.

«Ως Συνδικάτο των εργαζόμενων στον Τουρισμό και Επισιτισμό, παλεύουμε σταθερά για να έχουν οι διανομείς, μεταξύ των οποίων και οι εργαζόμενοι της wolt, ολοκληρωμένα δικαιώματα και να εργάζονται με όσο το δυνατόν ασφαλέστερες συνθήκες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΤΕΠΕ.

«Ερχόμαστε σε ρήξη με τους εργοδότες οι οποίοι καταπατούν τα δικαιώματα και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων μας όπως για παράδειγμα πριν από λίγες μέρες όπου εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες delivery πίεζαν τους εργαζόμενους να βγουν στους δρόμους κάτω από ακραίες συνθήκες (χιονόπτωση)», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ThePressProject

ΠΗΓΗ:  ergasianet.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή