Σήμερα: 29/03/2024
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 09:09

Κινητοποίηση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο Σύνταγμα μέσα στα χιόνια!

Γράφτηκε από τον

mousikos_syllogos.jpg

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με την παρουσία του στο Σύνταγμα έστειλε αγωνιστικό μήνυμα ενάντια στην απόπειρα φίμωσης και λογοκρισίας.

Σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει κανονικά στην συζήτηση και επικύρωση του ν/σ Λιβάνιου στη Βουλή. Φαίνεται πως έχουν ζοριστεί τόσο πολύ από την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε που αποφάσισαν πως εν μέσω κύματος κακοκαιρίας και κύματος πανδημίας είναι η μοναδική ευκαιρία να το ψηφίσουν γρήγορα γρήγορα. Εάν νομίζουν πως έτσι θα γλιτώσουν από τις αντιδράσεις είναι βαθιά γελασμένοι.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν στην πράξη πόσο αδίσταχτοι είναι στην προσπάθεια να υλοποιήσουν τις ευρωενωσιακές κατευθύνσεις για την φίμωση κάθε φωνής που αντιστέκεται. Αποδεικνύεται τι εννοούν “διάλογο με την κοινωνία”, όταν φέρνουν “σαν τον κλέφτη” ένα νομοσχέδιο καταδικασμένο από τον καλλιτεχνικό κόσμο και σημαντικό μέρος της κοινωνίας.

Τους υποσχόμαστε πως δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα. Η συζήτηση που άνοιξε με αφορμή το άρθρο 8 και τον τρομονόμο δεν κλείνει με την ψήφιση του νόμου αλλά με την κατάργησή του.

Ως πρώτη απάντηση, η προγραμματισμένη για σήμερα κινητοποίηση μας θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο αντιπροσωπείας σωματείων στις 12 μμ έξω από τη Βουλή, στο πάνω μέρος της Πλατείας Συντάγματος.

πηγη: pandiera.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή