Σήμερα: 12/04/2021
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 13:17

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: 4ωρη στάση εργασίας, Παρασκευή 6/11 (7.30 – 11:30), και παράσταση διαμαρτυρίας στο ΣτΕ στις 9πμ. Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ συνεχίζεται

Γράφτηκε από τον

ome-eydap-eidap.jpg

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην 4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 – 11:30 και να παραβρεθείτε στις 9:00 μ.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49 Αθήνα), όπου εκδικάζεται στην ολομέλεια, το θέμα της επιστροφής των μετοχών της ΕΥΔΑΠ από το Υπερταμείο στο Δημόσιο.

Η συμμετοχή όλων ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και στην παράσταση διαμαρτυρίας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα!

Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα!

Υ.Γ. Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες για την πανδημία υγειονομικές διατάξεις.


Υποχώρηση της Διοίκησης μετά την παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΜΕ

Η Διοίκηση μετά την παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΜ.Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε, ανακάλεσε και δεσμεύθηκε τα κάτωθι :

  1. Να αναθεωρήσει των κανονισμό λειτουργίας του εσωτερικού ελέγχου, καθώς και να επαναδιατυπωθεί η απόφασή της στο Δ.Σ., ώστε να μην παραβιάζονται οι όροι των Συλλογικών Συμβάσεων και ο Κανονισμός Προσωπικού.

  2. Να αναθεωρήσει τη διαβλητή και καταχρηστική πρόσκληση ενδιαφέροντος για την στελέχωση του Εσωτερικού Ελέγχου και δεσμεύθηκε, ότι δεν θα προσληφθούν εξωτερικοί ελεγκτές.

  3. Να αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του υγειονομικού και να βελτιώσει τις παροχές του.

  4. Παραδέχθηκε την απαράδεκτη μεταχείριση, που υπέστησαν οι 4 συνάδελφοι από την Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου και δεσμεύθηκε, ότι θα αποκατασταθούν σε ισοδύναμες θέσεις χωρίς απώλεια εισοδήματος.

Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ θα παρακολουθεί στενά την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην 4ωρη στάση εργασίας
την Παρασκευή 6
Νοεμβρίου και ώρα 7:30 – 11:30
και στην συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας
.

πηγη:  ergasianet.gr

 

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή