Σήμερα: 02/06/2023
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 08:18

Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι λαϊκοί αγώνες (VIDEO)

Γράφτηκε από τον

 

Την προσπάθεια που γίνεται για να εφευρεθούν διαφορές ανάμεσα σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, παρότι -όπως ομολογούν δικά τους κορυφαία στελέχη- έχουν εντυπωσιακές συγκλίσεις μεταξύ τους, σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Παρασκευής 5 Μάη.

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην Παιδεία σημείωσε ότι είναι τραγική, σε όλες τις βαθμίδες από το σχολείο που έχει μετατραπεί σε εξεταστήριο έως το Πανεπιστήμιο, γιατί υπάρχει υποχρηματοδότηση της Παιδείας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος στους ιδιώτες και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Για τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, σημείωσε ότι αυτές όλα τα προηγούμενα χρόνια αυξομειώνονταν ανάλογα με τα επαγγελματικά δικαιώματα και την επαγγελματική προοπτική των παιδιών.

Σημείωσε το κύμα φυγής των νέων εργαζομένων προς το εξωτερικό γιατί οι μισθοί στη χώρα μας είναι χαμηλοί, κατάσταση που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα με την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν.

Καταλήγοντας, στηλίτευσε την πολιτική που μετατρέπει σε εμπόρευμα τα πάντα, την Υγεία, τα νοσοκομεία, την Παιδεία κλπ., σημειώνοντας ότι αυτή η πολιτική είναι σε βάρος του λαού, των φτωχών, των λαϊκών στρωμάτων και πρέπει να δυναμώσουν οι λαϊκοί αγώνες για την αποτρέψουμε. 

 

 

Πηγή: 902.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή