Σήμερα: 14/04/2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:28

Μήνυμα σε Μητσοτάκη του Μαρινάκη μέσω Καρακούση

Γράφτηκε από τον

2024-03-28_142846.jpg

 

Πάντα διαβάζουμε με ενδιαφέρον τα πολιτικά άρθρα του Αντώνη Καρακούση στο “ΒΗΜΑ” και τις τοποθετήσεις του στο διαδίκτυο. Φυσικά μιλάμε για δεξιό δημοσιογράφο με μεγάλη διαδρομή που συμβαδίζει και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

(Αρχισε να καταξιώνεται στην δημοσιογραφική πιάτσα από τότε που υπήρξε στο “δεξιό αντίβαρο” με τα άρθρα του, στις τοποθετήσει του Γ. Βότση του Δ. Τρέμη κ.α. στις “καλές εποχές” της “Ελευθεροτυπίας”, τότε που το έντυπο αυτό είχε διευθυντή τον Σεραφείμ Φυντανίδη. Στην συνέχεια εργάστηκε σε διευθυντική θέση στην «Καθημερινή», για να αποχωρήσει απ’ αυτή και να καταλήξει στον ΔΟΛ. Σήμερα σιτίζεται από το ταμείο του Μαρινάκη).

Είναι δηλαδή ένας νηφάλιος συντηρητικός δημοσιογράφος με τα κείμενα του να απέχουν παρασάγγας από τα άρθρα των ομόσταυλων του Πρετεντέρη και Παπαχρήστου, αλλά από την άλλη σαν αστός δημοσιογράφος είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τις σκοπιμότητες που προωθούν μέσα από τα ΜΜΕ οι εργοδότες του, και αυτό το είδαμε πολύ καθαρά με τις απολύσεις συναδέλφων του στον ΔΟΛ.

 

2024-03-28_142925.jpg

 

Πηγή: vathikokkino.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή