Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 06:43

Πιάνουν τόπο οι παρεμβάσεις μας στα εργασιακά προβλήματα. - Τι έγινε σε «HELLENIC SPIRIT» και «SUPER RUNNER JET ΙΙ» - «Και ο θεός φοβέρα θέλει»

Γράφτηκε από τον

ploia_super_runner_hellenic_spirit.jpg

 

Οι πρόσφατες παρεμβάσεις μας από τις οποίες αναδείχθηκαν σοβαρά προβλήματα στα δυο προαναφερόμενα πλοία παίρνουν το «δρόμο» της θετικής αντιμετώπισης.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την καταγγελία μας για την υπολειτουργία των κλιματιστικών μονάδων έπειτα από παρέμβαση μας στην εταιρία στο ΥΕΝ και στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, κλιμάκιο της επιθεώρησης πλοίων του τοπικού Λιμεναρχείου επισκέφθηκε το πλοίο όπου τα μέλη του πληρώματος επιβεβαίωσαν την ορθότητα της καταγγελίας μας!

Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να διαπιστωθεί έμπρακτα η καταγγελία μας, σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο των Λιμενικών θα ανέλθει στο πλοίο και θα ταξιδεύσει με αυτό στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Ανκόνα.

Επίσης μετά την αποφασιστική παρέμβαση μας για την υπερεργασία που καταγγείλαμε στο πλοίο «SUPER RUNNER JET ΙΙ» η εταιρία μας ανακοίνωσε ότι από σήμερα, Παρασκευή διακόπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο της ώστε να τηρούνται οι ώρες εργασίας και ανάπαυσης του πληρώματος.

Τα περιστατικά αυτά και πολλά άλλα αναδείχνουν τον αναντικατάστατο ρόλο της ΠΕΝΕΝ στον σεβασμό των Ναυτεργατικών δικαιωμάτων για το σύνολο των καταπονημένων Ναυτεργατών στα πλοία.

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 06:02