Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 09:20

Εντυπωσιακή ανταπόκριση του ιστότοπου και του facebook της ΠΕΝΕΝ - Ποιο θέμα ξεπέρασε τις 20.000 σε απήχηση;

Γράφτηκε από τον

penen_site_facebook.jpg

Ανοδική, μαζική και ελπιδοφόρα είναι η ανταπόκριση των μελών μας συναδέλφων Ναυτεργατών και ευρύτερα εργαζομένων και συνταξιούχων που παρακολουθούν την δράση, τους αγώνες, τις συνεχείς παρεμβάσεις της Ένωσής μας για πληθώρα θεμάτων της καθημερινότητας που έχουμε συστηματική και συνεχόμενη ενημέρωση, τόσο από την ιστοσελίδα όσο και στο facebook.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΕΝΕΝ αποτελούν μια μαχόμενη – αγωνιστική και συνεπή δημόσια έκφραση που αντιπροσωπεύουν την ταξική Ναυτεργατική άποψη για τα δρώμενα στην Ναυτιλία, τον ρόλο εφοπλιστών – κυβέρνησης – αστικών κομμάτων, τα ναυτεργατικά προβλήματα και δικαιώματα αλλά και ευρύτερα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και της νεολαίας μας.

Αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στην ενημέρωση, στην επικοινωνία, στην διαμόρφωση θέσεων για όλα αυτά που μας απασχολούν, στην συνεχή προσπάθειά μας να δημιουργηθεί, να εμπεδωθεί και να αναπτυχθεί ένα αγωνιστικό ναυτεργατικό μέτωπο μέσα και έξω από τα καράβια που θα έχει στην προμετωπίδα του τα δικά μας συμφέροντα και δικαιώματα.

Αυτή η γραμμή μας είναι σε ένα άλλο δρόμο, μια άλλη επιλογή που συγκρούεται με τον εφοπλιστικό μονόδρομο, αυτόν της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας τους.

Η συστηματική και καθημερινή ενημέρωση που διαθέτει η ΠΕΝΕΝ πρέπει να αγκαλιάσει, να συσπειρώσει όλον τον κλάδο και όλον τον Ναυτεργατικό μας κόσμο.

Τα δείγματα που έχουμε έως τώρα είναι απολύτως θετικά και αυτό μας επιβάλει να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ολόπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση ενός ευρύτερου λαϊκού κόσμου που παρακολουθεί την δράση και τους αγώνες της ιστορικής ΠΕΝΕΝ!

Στην συνέχεια δημοσιεύουμε την απήχηση που είχαν σειρά προβλημάτων που ανέδειξε η ΠΕΝΕΝ τους μήνες Απρίλη – Μάη 2022.

Κορυφαίο θέμα που ξεπέρασε τις 20.000 σε απήχηση ήταν:

  1. 1. Για τον θάνατο του Υπ/ρχου στο Ε/Γ- Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

Ακολουθούν κατά σειρά απήχησης:

  1. 2. Στα χέρια της Cosco το άνοιγμα του λιμανιού από την απεργία των Λιμενεργατών
  2. 3. Δυναμική παρέμβαση της ΠΕΝΕΝ για την εξόφληση του μισθού του «AQUAJEWEL»
  3. 4. Απεργία Λιμενεργατών. ΠΕΝΕΝ: Καταδικάζουμε την επιχείρηση καταστολής
  4. 5. Παρέμβαση του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις»
  5. 6. ΠΕΝΕΝ: ΥΕΝ – Λιμενικές αρχές θεματοφύλακες της εφοπλιστικής παραβατικότητας
  6. 7. Εκδήλωση συζήτηση την Τετάρτη 20/4 στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ»
  7. 8. Κυβέρνηση για νέο ΕΣΥ, εάν έχεις λεφτά έλα το απόγευμα, δεν έχεις λεφτά σε 6 μήνες και βλέπουμε!
  8. 9. ΠΕΝΕΝ: Άνεργοι Ναύτες που αναζητούν δουλειά να επικοινωνούν με το Σωματείο μας.
  9. 10. Γ.Γ – Πλειοψηφία της ΠΝΟ: Σε επικίνδυνες ατραπούς η οικονομική διαχείριση.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 09:27