Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 07:20

Η θέση της ΠΕΝΕΝ για την εισήγηση του ΓΓ της ΠΝΟ στο ετήσιο Γενικό Συμβούλιο στις 20 Γενάρη 2023.

Γράφτηκε από τον

PNO.jpg

Δημοσιεύουμε το έγγραφο της ΠΕΝΕΝ για την συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ σχετικά με τις εισηγήσεις στο ετήσιο Γ.Σ.

 

Προς: Διοικήσεις Ναυτεργατικών Σωματείων

Γ.Γ. ΠΝΟ – Μέλη Διοίκησης ΠΝΟ

 

Θέμα: Συνεδρίαση ΕΕ για έγκριση απολογισμού – προγραμματισμού.

 

Κατά πάγια πρακτική η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ δεν συμμετέχει στην συνεδρίαση που αφορά την έγκριση των πεπραγμένων εν όψει του ετήσιου Γενικού Συμβουλίου της ΠΝΟ.

Παρά ταύτα θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι το «έργο – απολογισμός» όπως και ο προγραμματισμός της πλειοψηφίας της ΠΝΟ είναι σε πλήρη αντίθεση με την οξύτητα των Ναυτεργατικών προβλημάτων, την επιθετικότητα εφοπλιστών – ΥΕΝ – Κυβέρνησης αφού η ακολουθούμενη γραμμή σας είναι απόλυτα προσηλωμένη και προσανατολισμένη στην αντίπαλη στρατηγική και υπηρετεί το δόγμα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του εφοπλιστικού κεφαλαίου!

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής ως πλειοψηφία αποτύχατε παταγωδώς να αντιμετωπίσετε τα Ναυτεργατικά προβλήματα και παράλληλα συσσωρεύτηκαν νέα αφού ο συμβιβασμός και η υποταγή οδηγεί στην ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα εφοπλιστών – Κυβέρνησης.

Αναλυτικά θα εκθέσουμε τις απόψεις μας κατά την διάρκεια του ΓΣ την προσεχή Παρασκευή (20/1/2023).

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι αντιπρόσωποι της ΠΕΝΕΝ θα καταψηφίσουν τον απολογισμό – προγραμματισμό   και το ψήφισμα – ευχολόγιο που μας έχει αποστείλει ο Γ.Γ της ΠΝΟ.

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 07:34