Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 07:56

Στην τελική ευθεία οι εκλογές της ΠΕΝΕΝ, επιτακτική ανάγκη να μην μείνει κανείς που δεν θα ψηφίσει.

Γράφτηκε από τον

penen_.jpg

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Ναυτών για την ανάδειξη νέου ΔΣ για την επόμενη θητεία 2023 – 2026.

Ήδη έχουμε εισέλθει στον τελευταίο μήνα της ψηφοφορίας και η συμμετοχή έως τώρα είναι σε υψηλά επίπεδα ιδιαίτερα η αυτοπρόσωπη, στα καράβια που βρίσκονται στην γεωγραφική περιοχή της Αττικής.

Ανάλογη είναι η εικόνα από τις γραμμές του εξωτερικού και των πορθμειακών γραμμών.

Η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία σημειώνει άνοδο σε σύγκριση με τις τελευταίες εκλογές της ΠΕΝΕΝ!

Σε συνθήκες έντασης της επίθεσης εφοπλιστών – κυβέρνησης  είναι καθοριστικής σημασίας το ζήτημα, ο κλάδος μας να έχει την πιο μαζική συμμετοχή ώστε η ΠΕΝΕΝ να βγει πιο ενισχυμένη στην πάλη για τα Ναυτεργατικά προβλήματα αφού αποτελεί τον βασικό συνδικαλιστικό πυλώνα που αντιμάχεται με συνέπεια την αποκαλούμενη  Ναυτιλιακή πολιτική που συνεχώς συσσωρεύει, οξύνει και υπονομεύει τα Ναυτεργατικά δικαιώματα.

Στις συνθήκες αυτές οι εκλογές μας αποτελούν το βαρόμετρο που θα δείξουν την αναμενόμενη άνοδο της αγωνιστικότητας του κλάδου στον χώρο του Ναυτεργατικού κινήματος.

Επιβάλλεται όλα τα μέλη μας να πάρουν μέρος στις εκλογές, να μην λείψει ούτε ένας από αυτή την μάχη που έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον μας!

Η Διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους μας που βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (είτε μπαρκαρισμένοι, είτε αδειούχοι, είτε ξέμπαρκοι) όπως επίσης και αυτούς οι οποίοι κατοικούν στα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας να δώσουν το παρόν τους στις εκλογές και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν το ιστορικό μας Σωματείο τόσο στην εκπροσώπηση του στα δευτεροβάθμια όργανα όσο και στους μελλοντικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στους οποίους η ΠΕΝΕΝ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

 

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 07:59