Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 11:38

ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ-ΠΑΜΕ ακυρώνουν την απεργία στις 3/6 & τρέχουν πίσω από την YES-EE!!

Γράφτηκε από τον

gsee_2.jpg

Συγκροτήθηκε λοιπόν το απεργοσπαστικό μέτωπο με αρχηγό τον Παναγόπουλο και την ΓΣΕΕ. Θλιβεροί ακόλουθοι οι ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ αλλά και το ΠΑΜΕ. Όλοι μαζί έτρεξαν να ακυρώσουν την απεργία στις 3 Ιούνη την οποία έχουν εξαγγείλει εδώ και τόσες μέρες.

Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ (που ανέβαλλε εντέχνως εδώ και καιρό) και αποφάσισε απεργία στις 10 Ιούνη. Η ΓΣΕΕ και ο Παναγόπουλος έδειξαν ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό και ποιος κάνει κουμάντο στα συνδικάτα.

Παρά την προκηρυγμένη απεργία στις 3 Ιούνη των ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΕΚΠ, συνδικάτων και ομοσπονδιών που ανήκουν στο ΠΑΜΕ, πρωτοβάθμιων σωματείων κ.ά. η ΓΣΕΕ επέλεξε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο εργατικό κίνημα και με απόλυτη βεβαιότητα για το ποιοι θα τρέξουν από πίσω.

Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση και ο ΣΕΒ τρίβουν τα χέρια τους καθώς η απεργία με κεντρικό αίτημα την «απόσυρση του αντεργατικού εκτρώματος» ακυρώνεται και εμφανίζεται μια απεργία της ΓΣΕΕ  “διαφωνίας με επίμαχες διατάξεις”!!!!

Ως πότε οι αποφάσεις γενικών συνελεύσεων και των Δ.Σ. των συνδικάτων δεν πρέπει να γίνονται  κουρελόχαρτα και να ακυρώνονται οι απεργίες;

Υπάρχει άλλος δρόμος για το εργατικό κίνημα;

Ναι, αρκεί ο αγώνας να περάσει στα χέρια των εργαζομένων, των μαχόμενων σωματείων, μακριά από τα παζάρια και τα απεργοσπαστικά πραξικοπήματα των παρατάξεων της ήττας και της υποταγής.  Πρέπει άμεσα να ξεμπερδέψουμε με αυτούς που παραδίδονται αμαχητί σε κυβέρνηση και ΣΕΒ

ΠΗΓΗ:  pandiera.gr