Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 13:19

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα για διαδήλωση έξω από το Μετροπόλιταν με αίτημα την επίταξή του

Γράφτηκε από τον

metro1-780x520.jpg

Με την κατάσταση στα δημόσια Νοσοκομεία να έχει χτυπήσει κόκκινο η κυβέρνηση συνεχίζει να μην παίρνει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων σε υποδομές και προσωπικό και να μετατρέπει Νοσοκομεία της Αττικής σε "μιας νόσου".
Το έγκλημα αυτό συνεχίζεται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» σε βάρος των ογκολογικών ασθενών, καθώς εκκενώθηκε από τους ογκολογικούς ασθενείς που περιμένουν για θεραπείες και χειρουργεία. Εγινε αναβολή των χειρουργείων, αναστολή των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, των απογευματινών ιατρείων, των μικρών χειρουργείων και των αιμοληψιών, αναστολή των εισαγωγών στον 7ο όροφο του Παθολογικού Τμήματος και στον 3ο όροφο του Αιματολογικού Τμήματος με σκοπό να μετατραπεί σε νοσοκομείο για Covid περιστατικά.
Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία και τα συνδικάτα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στον Πειραιά, τους συλλόγους αυτοαπασχολουμένων, τους συλλόγους γονέων, γυναικών, άλλους τοπικούς φορείς των γειτονιών του Πειραιά σε συντονισμένη αγωνιστική δράση.
Καλούμε σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Metropolitan, την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.
Διεδκικούμε την επίταξη του Νοσοκομείου Metropolitan και συνολικά του ιδιωτικού τομέα υγείας και όλων των δομών του, χωρίς καμιά αποζημίωση των ιδιοκτητών αυτών των δομών.

Η Διοίκηση του ΕΚΠ