Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 06:28

Επική απάντηση ηλικιωμένου για το "καλάθι του νοικοκυριού". - Ενδιαφέρουσες φλασιές από τα ΑΡΔάκια του Μαρινάκη

Γράφτηκε από τον

Screenshot_3.jpg

Είναι από τις φορές που δεν μπορείς να κρύψεις την έκπληξή σου, αν και μπορείς να το αποδώσεις σε μια μορφή εκβιασμού των πλουτοκρατών προς την κυβέρνηση για να τους χορηγήσει και νέα προνόμια. Και εννοούμε την δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος. ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα έχει στηρίζει με κάθε τρόπο την κυβέρνηση, όταν προειδοποιεί "για τον κίνδυνο να βρεθούμε μπροστά σε λουκέτα εργοστασίων και μετεγκατάστασή τους σε τρίτες χώρες". Είναι μια εκκωφαντική σφαλιάρα στον υπουργό Αναπτύξεως και Απογειώσεως.

Αυτό, όμως που σε αφήνει άναυδο είναι η φλασιά που δέχτηκαν τα ΑΡΔ  που σιτίζονται από το μαγαζί του Μαρινάκη, που είπαν κάποιες αλήθειες και μάλιστα με στόμφο, για την δραματική οικονομική κατάσταση που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα. Και εδώ επικαλούνται αναμφισβήτητα οικονομικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 74% των νοικοκυριών πιστεύουν ότι έρχονται και νέες μεγάλες αυξήσεις των τιμών, το 63% μειώνει τις σημαντικές αγορές γι' αυτό, ενώ το 62% βλέπει αύξηση ανεργίας, ενώ το 86% δηλώνει ότι δεν θα έχει ούτε ένα ευρώ για να αποταμιεύσει.   

 Τι μπορεί να σημαίνει η μεταστροφή της πολιτικής γραμμής του Mega, του Μαρινάκη και αν αυτή θα συνεχιστεί, είναι πολύ νωρίς για να το εκτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι επική η απάντηση που δίνει στην εισαγωγή του βίντεο, ένας ηλικιωμένος κύριος, όταν ρεπόρτερ από την τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη του ζητάει να σχολιάσει το λεγόμενο "καλάθι του νοικοκυριού".

 

Πηγή: tsak-giorgis.blogspot.com