Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 07:26

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες – Κ. Τουλγαρίδης: «Δε μας κάμπτουν, συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη!»

Γράφτηκε από τον

nar1-750x563.jpg

Mε την αστεία κατηγορία παραβίασης των υγειονομικών μέτρων θα δικαστούν οι αγωνιστές

Οι δεκάδες συλληφθέντες που βρισκόταν συνολικά επί 8 ώρες στο τμήμα Μεταγωγών στην Π. Ράλλη, απελευθερώθηκαν λίγο μετά τις 10. Η ΕΛΑΣ τους κατηγορεί με την αστεία κατηγορία της παραβίασης των υγειονομικών όρων, όταν όλοι είδαν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθησαν αλλά και στις συνθήκες στις οποίες «στοιβάχτηκαν» ο ένας πάνω στον άλλον στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την απελευθέρωση των συλληφθέντων, ο Κώστας Τουλγαρίδης, εκπαιδευτικός, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική και στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είπε μεταξύ άλλων :

«Σήμερα οι βάρβαρες υγειονομικές ζώνες τα ΜΑΤ, η καταστολή και οι αναίτιες συλλήψεις, όχι μόνο δεν έκαμψαν τους αγωνιστές αλλά αντίθετα έσπασαν τις απαγορεύσεις, για άλλη μια φορά γελοιοποιήθηκε η καταστολή και η κυβέρνηση που νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει τους αγώνες για ζωή, υγεία, ελευθερία δικαιώματα. Πιο δυνατά πιο αποφασιστικά πιο δυνατοί συνεχίζουμε μέχρι τι νίκη»

ΠΗΓΗ: prin.gr