Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 13:29

Η ξεφτίλα των 300 χιλ.εκκρεμών συντάξεων-Περιμένουν να πεθάνουν για να τις εκδώσουν

Γράφτηκε από τον

_ξεφτίλα_των_300_χιλ.εκκρεμών_συντάξεων-Περιμένουν_να_πεθάνουν_για_να_τις_εκδώσουν.jpg

Δεν υπάρχει πιο άθλιο και μακάβριο παιχνίδι των αλλεπάλληλων κυβερνώντων από τις εκκρεμείς και μάλιστα επί χρόνια κύριες και επικουρικές συντάξεις, οι οποίες ανέρχονται σε πάνω από 300 χιλ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εκδήλωση αναισθησίας, παχυδερμίας και απανθρωπιάς εκ μέρους των αλλεπάλληλων κυβερνήσεων από το να παραπέμπουν στις καλένδες νόμιμα αναγνωρισμένες συντάξεις, επικαλούμενες διάφορες προφάσεις και γελοία προσχήματα.

Όπως μαθαίνουμε, όμως, οι επί πολλά χρόνια καθυστερούμενες συντάξεις δεν αφορούν όλους χωρίς διάκριση τους συνταξιούχους.

Αντίθετα σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και οι προσκείμενοι στα κόμματα εξουσίας και την διοικητική γραφειοκρατεία εξασφαλίσουν προτεραιότητα και τάχιστα κατ’ εξαίρεση εξυπηρέτηση.

Η iskra έχει προσωπική γνώση από την μη έκδοση κύριας σύνταξης συνεργάτη της, η οποία καθυστερεί πάνω από τρία χρόνια!!!

Αρκετοί συνταξιούχοι των οποίων καθυστερούν οι συντάξεις βρήκαν τον τρόπο να συνευρεθούν και φέρονται αποφασισμένοι να κατέβουν σε απεργία πείνας έξω από το Υπ. Εργασίας!

Θα το δούμε και αυτό! Ηλικιωμένοι να λιμοκτονούν διαμαρτυρόμενοι;

Ως πότε Μητσοτάκης, Βρούσης, Χατζηδάκης, Τσακλόγλου θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν το δόγμα των προκατόχων τους Τσίπρα, Κατρούγκαλου, Αχτσιόγλου: Σκοτώνουν τ’άλογα όταν γεράσουν;

πηγη: iskra.gr