Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 08:35

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ - Ανάμειξη Λιμενικών Οργάνων σε υπόθεση καταγγελίας της ΠΕΝΕΝ και σε σχετικό δημοσίευμα του Blog «Πειρατικό Ρεπορτάζ»

Γράφτηκε από τον

_ΣΩΜΑ.jpg

Με την παρακάτω καταγγελία μας θέλουμε να σας επισημάνουμε την ανεπίτρεπτη ανάμειξη Λιμενικών οργάνων οι οποίοι σε στενή συνεργασία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή Κυλλήνης – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς – Πόρου οργάνωσαν από κοινού κείμενο που συνέταξαν οι ίδιοι προκειμένου να δοθεί απάντηση σε σχετική καταγγελία της ΠΕΝΕΝ η οποία δημοσιεύτηκε στο blog«Πειρατικό Ρεπορτάζ» στις 25/5/2017.

Πρόκειται χωρίς καμιά αμφιβολία για μια άθλια ενέργεια η οποία δείχνει το μέγεθος της συναλλαγής της Λιμενικής αρχής και ανδρών που υπηρετούν στο Λιμενικό τμήμα Κυλλήνης με τους πλοιοκτήτες της γραμμής.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενά μας, άνδρες του Λιμενικού τμήματος της Κυλλήνης, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες στην γραμμή Ναυτιλιακές εταιρίες, συνέταξαν και διαμόρφωσαν κείμενο που εκβιαστικά ζήτησαν αυτό να υπογραφεί από τα πληρώματα των πλοίων που λειτουργούν στην ανωτέρω γραμμή με σκοπό να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα της καταγγελίας της ΠΕΝΕΝ και παράλληλα να θεωρηθεί το δημοσίευμα αλλά και το σχετικό δημοσιογραφικό blog ως αφερέγγυο και αναξιόπιστο.

Στην συνέχεια άνδρες του Λιμενικού Τμήματος καλούσαν ξεχωριστά κάθε μέλος του πληρώματος των πλοίων να το διαβάσουν και να το υπογράψουν…

Σημειώνουμε ότι το σχετικό κείμενο που υπαγορεύτηκε από τους Λιμενικούς αποτελούσε copy - pasteκαι ασκήθηκε αφόρητη πίεση αυτό να υπογραφεί από όλους του ναυτικούς της γραμμής.

Όπως προκύπτει από το σχετικό κείμενο που υπαγορεύτηκε στους Ναυτικούς, η σπουδή των εμπλεκόμενων Λιμενικών να καταγραφεί εκ μέρους των Ναυτικών ότι δήθεν «οι έλεγχοι είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται πάντα με την δέουσα αυστηρότητα». Το είδος και η ποιότητα των ελέγχων των Λιμενικών οργάνων αποδεικνύονται περίτρανα από τις πρόσφατες εκθέσεις των κλιμακίων των επιθεωρητών του ΥΕΝ και της ΠΝΟ αφού η ειδυλλιακή εικόνα του «όλα καλώς καμωμένα» που αγωνιωδώς επιδίωξε η τοπική Λιμενική αρχή αποδεικνύεται παντελώς αβάσιμη και σκόπιμη…..

Σχετικό αντίγραφο σας καταθέτουμε μαζί με την επιστολή μας προκειμένου να διερευνηθεί το απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αυτό φαινόμενο, να ασκηθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου που εμπλέκεται σε αυτήν την παράνομη ενέργεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Τέλος θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι περιμένουμε από εσάς ακόμη την απάντησή σας σε σχετική καταγγελία που έκανε προφορικά και γραπτά η ΠΕΝΕΝ σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο εναντίον της εξαγγελμένης απεργίας της ΠΕΝΕΝ στις 13-16/6/2018 για την οποία δεσμευτήκατε ότι θα ασχοληθείτε και θα μας απαντήσετε σχετικά.

Με εντολή Διοίκησης

     Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Νταλακογεώργος Αντώνης            Κροκίδης Νικόλαος

 

Η καταγγελία εστάλει από την ΠΕΝΕΝ στον Γ.Γ του ΥΕΝ κ. Διονύση Τεμπονέρα  και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη

Ακολουθεί το καθ' υπαγόρευση κείμενο:

_ΕΝΟΡΚΗΣ_ΕΞΕΤΑΣΗΣ_ΜΑΡΤΥΡΑ-001.jpg

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 08:57