Σήμερα: 29/03/2024
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 09:30

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Γράφτηκε από τον

_ΣΤΗΝ_ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ_ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ__ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ_ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΕΠΕΤΕΙΟ_ΤΗΣ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ_ΤΟΥ_ΠΑΥΛΟΥ_ΦΥΣΣΑ.jpg

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΙΣ 17/9/2016

(ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ – ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΛΔΑΡΗ) ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

 

12/9/2016

Συμπληρώνονται σε λίγες μέρες τρία χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από την χρυσαυγίτικη εγκληματική συμμορία η οποία έγινε με τον σχεδιασμό και την οργάνωση της ηγεσίας του νεοναζιστικού μορφώματος.

Επρόκειτο για μια στυγερή σχεδιασμένη δολοφονία στην οποία πήραν μέρος δεκάδες μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν το αποκορύφωμα της δολοφονικής δράσης της χρυσαυγίτικης οργάνωσης που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε πραγματοποιήσει εκατοντάδες εγκληματικές πράξεις εναντίον μεταναστών, προσφύγων, στελεχών της αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος.

Σήμερα 3 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα η χρυσαυγίτικη εγκληματική ομάδα ακόμη και ο φυσικός δολοφόνος Ρουπακιάς κυκλοφορούν ελεύθεροι προκαλώντας τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού και της εργατικής τάξης.

Ταυτόχρονα η εγκληματική οργάνωση κινείται εντελώς ελεύθερη προβάλλοντας το ξενοφοβικό μίσος, τον ρατσισμό, τις φασιστικές και νεοναζιστικές αντιλήψεις και απόψεις.

Την ίδια περίοδο στην Ευρώπη είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αναβίωσης της ακροδεξιάς και των διαφόρων φασιστικών μορφωμάτων που σηκώνουν κεφάλι με σημαία την ισλαμοφοβία, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσισμού.

Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλει τα μέγιστα και η Ευρωπαϊκή Ένωση που με την πολιτική των κλειστών συνόρων, τους φράχτες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, την βάρβαρη λιτότητα, τον εργασιακό μεσαίωνα και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις δίνουν το έναυσμα για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη των ακροδεξιών πολιτικών κινήσεων, σχημάτων και κομμάτων.

Κανένας εφησυχασμός, ή παραμικρή επανάπαυση πρέπει να είναι το μήνυμα του αγωνιστικού – ταξικού πόλου που αναπτύσσει την δράση του στο εργατικό κίνημα.     

Επιβάλλεται η ανάπτυξη του αντιφασιστικού – αντιρατσιστικού κινήματος για την ιδεολογική και πολιτική απομόνωση όλων των εκφραστών της νεοναζιστικής ιδεολογίας – πολιτικής και πρακτικής.

Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους Ναυτεργάτες να δώσουν το αποφασιστικό τους παρόν στην μεγάλη συγκέντρωση – διαδήλωση στις 17/9/2016 στο Κερατσίνι στις 6 μ.μ στην οδό Παύλου Φύσσα.

Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στην συναυλία που θα γίνει στον ΟΛΠ στις 18/9/2016 στις 7.30 μ.μ όπως επίσης στην συγκέντρωση στην επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής 19/9/2016 στο εφετείο Αθήνας (Λ. Αλεξάνδρας στις 8.30 π.μ).

Με εντολή Διοικήσεων

Για την ΠΕΝΕΝ

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Νταλακογεώργος Αντώνης                   Κροκίδης Νικόλαος

 

Για τον Π.Σ.Σ ΝΑΤ Κατωτέρων πληρωμάτων

Ο Πρόεδρος                             Ο Αντιπρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Καββαδίας Γιώργος               Μελέτης Γεράσιμος                   Προβατάς Βασίλης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 09:35
  • Τελευταια
  • Δημοφιλή