Σήμερα: 29/03/2024
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 08:09

ΠΕΝΕΝ Οργανωτική και ενημερωτική σύσκεψη για την απεργία στις 26 Νοέμβρη 2020

Γράφτηκε από τον

_ΠΑΝΟ_ΚΑΡΑΒΙΑ.JPG

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ πραγματοποιεί ανοιχτή σύσκεψη για τα μέλη της την Δευτέρα 23/11/2020 στις 10.30 π.μ στην Αίθουσα Συνελεύσεων στην Κολοκοτρώνη 132 - 2ος όροφος.

Σκοπός της ενημερωτικής - οργανωτικής σύσκεψης είναι η ενημέρωση, η οργάνωση και η προετοιμασία της Πανελλαδικής απεργίας που ήδη έχει κηρύξει η ΠΕΝΕΝ για τις 26 Νοέμβρη θέτοντας στο επίκεντρο τα Ναυτεργατικά προβλήματα εργασιακά - κοινωνικοασφαλιστικά, ανεργία σε συνδυασμό με την απόκρουση των νέων αντεργατικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση στα εργασιακά - συνδικαλιστικά δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

Είναι σαφές ότι η συμβολή της ΠΕΝΕΝ και του κλάδου, όπως σε κάθε απεργία έτσι και σε αυτήν, είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή της έκβαση.

Παρόμοια απόφαση έχουν λάβει μέχρι στιγμής και άλλα 4 Ναυτεργατικά σωματεία.

Η παρουσία, η συμμετοχή και η συμβολή όλων των μελών μας είναι απολύτως απαραίτητη στο αγωνιστικό και απεργιακό σχεδιασμό της ΠΕΝΕΝ.

Στην σύσκεψη θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των κανόνων και οδηγιών που αφορούν την προστασία της υγείας των παρευρισκομένων.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή