Σήμερα: 29/03/2024
Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 00:00

Χίλτον: Σε επαγρύπνηση εργαζόμενοι και συνδικάτα

Γράφτηκε από τον

hilton4-4-2016c.jpg

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται να ψηφίσουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βουλή, με τη συγκατάθεση της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτό απέδειξε η σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο Χίλτον, όπου και κατοικοεδρεύει το κουαρτέτο των «θεσμών», η ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμια σωματεία.

Αυτό έδει­ξε η ση­με­ρι­νή συ­γκέ­ντρω­ση στο Χίλ­τον.

Στη συ­γκέ­ντρω­ση συμ­με­τεί­χε και ο Συ­ντο­νι­σμός Συλ­λο­γι­κο­τή­των και επι­τρο­πές αγώνα από γει­το­νιές, όπως η επι­τρο­πή αγώνα Ζω­γρά­φου κ.α. Οι ερ­γα­ζό­με­νοι έδει­ξαν ότι είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να αντι­στα­θούν μέχρι τέ­λους στα μνη­μό­νια και στις μαύ­ρες μέρες που τους πε­ρι­μέ­νουν αν εφαρ­μο­στούν το νέο ασφα­λι­στι­κό και το νέο φο­ρο­λο­γι­κό. Ιδιαί­τε­ρα αν έχουν στο πλευ­ρό τους την Αρι­στε­ρά καθώς τα μπλοκ που δώ­σα­νε τον τόνο στην κι­νη­το­ποί­η­ση ήταν αυτά της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡ­ΣΥΑ.

Απών για μια ακόμη φορά δυ­στυ­χώς το ΚΚΕ, σε μια συ­γκέ­ντρω­ση που δίνει τον τόνο ενό­ψει της 24ω­ρης πα­νελ­λα­δι­κής απερ­γί­ας της ΑΔΕΔΥ, την ερ­χό­με­νη Πέμ­πτη 7 Απρί­λη. Μια απερ­γία που χρειά­ζε­ται να είναι μα­ζι­κή, για να βάλει τις βά­σεις ώστε να αρ­χί­σει και πάλι ένα γαϊ­τα­νά­κι κι­νη­το­ποι­ή­σε­ων, ενά­ντια στις μνη­μο­νια­κές αντι­με­ταρ­ρυθ­μί­σεις.

 

hilton_4-4-2016b.jpg

 

hilton_4-4-2016a.jpg

ΠΗΓΗ: rproject.gr

  • Τελευταια
  • Δημοφιλή